reklama
 
ohodnotit

Medvědí vodopády

Grizzly Falls

Rok:
1999
Délka:
94 minut
„Příběh o podivuhodném přátelství chlapce a medvěda.“

Celkové hodnocení filmu Medvědí vodopády

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2010
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2015
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2013
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2015
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.3.2013
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009
AfroWoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2014
hetton
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.12.2011
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
maska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42888minih42888Prolomená stezka (2006) [TV minisérie] 
Broken Trail n
minih69570minih69570Když je v Praze abnormální hic (1976) [TV pořad] 
Když je v Praze abnormální hic n
minih15828minih15828Pirát Morgan (1961) 
Morgan il pirata n
minih140950minih140950Kouzlo Vánoc (2015) [TV film] 
The Spirit of Christmas n
minih40806minih40806Rodinná farma (2005) [TV film] 
Vinegar Hill n
minih58326minih58326Chlupatá odplata (2010) 
Furry Vengeance n
minih67185minih67185Sherlock Holmes: Záhada potopené lodi (2010) [Video] 
Sherlock Holmes n
minih40043minih40043Jízda na střele (2004) 
Riding the Bullet n
minih47411minih47411Drákulův sluha (1985) 
Fracchia contro Dracula n
minih29510minih29510Candyman 3 : Den smrti (1999) [Video] 
Candyman III: Day if the Dead n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
6   - curil
8   - RM
7   - Robinson
7   - Charlie35
8   - satyr
7   - Kycky
9   - MILAN19611
10 - Gremmie
10 - POČÍTAČ
8   - martas.s
7   - AfroWoman
7   - hetton
10 - Gepardice7
8   - maska

TV Program

ČT1 - 7 dní hříchů (2012)

20:55 - 22:34

9 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Prasomilové

20:55 - 21:50

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

20:20 - 21:35

44 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Česko hledá prezidenta

20:15 - 21:15

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266855
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.275/0.228