ohodnotit

Maurice

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
134 minut
„Mladý muž se v Anglii krále Eduarda potýká se svou homosexuální orientací.“

Celkové hodnocení filmu Maurice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2015
collen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2018
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.10.2012
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2008
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.7.2007
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2018
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2008
Marci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15124minih15124Ostrov živých (1987) 
It's Alive III: Island of the Alive n
minih3935minih3935Bezva finta (1985) 
Hold-up n
minih57228minih57228Správci osudu (2011) 
The Adjustment Bureau n
minih6533minih6533Dobrodruh z Istanbulu (1965) 
Estambul 65 n
minih69826minih69826Na vlásku (1965) 
The Slender Thread n
minih2914minih2914Americký samuraj (1992) 
American Samurai n
minih61127minih61127Dvojí výzva (2004) 
Double Dare n
minih43989minih43989Taneční mistři (1943) 
The Dancing Masters n
minih66677minih66677Světová invaze (2011) 
Battle: Los Angeles n
minih26742minih26742Amatér (1967) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (14)
9   - clara.bow
6   - M.A.G.
7   - Agostino
6   - georginaa
7   - vojtam
9   - collen
3   - Petak69
10 - michal33
9   - xebece
7   - petule611
8   - rosta12
7   - thornhill
6   - volam
10 - Marci

TV Program

ČT1 - Kde bydlí štěstí (1987) [TV in...

10:40 - 11:30

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

10:45 - 11:40

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

61 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - To hlavní je láska (2002) [TV ...

10:25 - 12:20

21 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639982
Fotografií: 588733
Plakátů: 279521
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Richard Sharp - Nebezpečné poslá...

Richard Sharp - Nebezpečné poslání
Je vidět, že je to   televizní film, ale jako   návrat Richarda Sharpa po   létech se to dalo vidět.   Mělo to své mouchy, slabší   dialogy, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.192/0.161