reklama
 
ohodnotit

Maurice

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
134 minut
„Mladý muž se v Anglii krále Eduarda potýká se svou homosexuální orientací.“

Celkové hodnocení filmu Maurice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2015
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.10.2012
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2008
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.7.2007
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2008
Marci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8054minih8054Hamlet (1990) 
Hamlet n
minih5134minih5134Císařovy nové šaty (1994) 
n
minih30354minih30354Mladý Caruso (1951) 
Leggenda di una voce n
minih27550minih27550Šestý smysl (1999) 
The Sixth Sense n
minih54628minih54628Let George Do It! (1940) 
Let George Do It! n
minih6507minih6507Do noci (1985) 
Into the Night n
minih47993minih47993Útok na 13. okrsek (1976) 
Assault on Precinct 13 n
minih23926minih23926Zločin v dívčí škole (1965) 
n
minih30383minih30383Ali (2001) 
Ali n
minih24075minih24075Zpívání v dešti (1952) 
Singin' in the Rain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
9   - clara.bow
6   - M.A.G.
7   - Agostino
6   - georginaa
7   - vojtam
3   - Petak69
10 - michal33
9   - xebece
7   - petule611
8   - rosta12
6   - volam
10 - Marci
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539248
Plakátů: 258066
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.311/0.274