Zari
ohodnotit

Matyáš Sándor [TV minisérie]

Mathias Sandorf

Další název:
Sándor Mátyás
Rok:
1979
Délka:
45 minut, 8 epizod

Komentáře k filmu Matyáš Sándor

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
toaneta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2013
toaneta
Matyáš Šándor byla moje   první verneovka, kterou jsem   v dětském věku přečetla.   Je trochu jiná než jeho   ostatní knihy, nezapře   inspiraci románe A. Dumase   Hrabě Monte Christo. Seriál   jsem viděla hodně dávno v   raném mládí, pak ho ještě   televize někdy před   revolucí opakovala. Podle mě   dobře zahraný, výpravný   seriál. Dobře udělané i   různé technické vynálezy,   které hlavní hrdina při   své cestě za spravedlností   využívá. Seriál má spád   i napětí. Je škoda, že   ještě nevyšel na DVD a   také by ho mohla některá z   televizí znova odvysílat.   Myslím,že i přes dobu   vzniku, by si našel své   příznivce i dnes. A nemohu   zapomenout na dvojici   potulných komediantů, ti   byli skvělí.
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2020
Tenhle maďarsko-francouzský   seriál natočený podle   Julese Vernea musím měřit   optikou mládí, protože   když jsem ho viděl byl jsem   teenager. Technicky od té   doby určitě zastaral ale   pamatuji si ho plný napětí,   dobrodružství a   misteriózní atmosféry. Co   se ale určitě nezměnilo ani   po letech je fakt, že tenhle   seriál měl perfektní tempo   a spád a taky krásnou   muziku.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Mathias Sandorf (1963)

 Mathias Sandorf (1963)
Mathias Sandorf n
 
Žánr: dobrodružný / drama / romantický
Země: Francie
Režie: Georges Lampin

(remake)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Emanuel Trojan

Trojan Emanuel

Naposled navštívené:
Emanuel Trojan

Trojan Emanuel