reklama
 
ohodnotit

Marta a já

Martha et moi

Další název:
Martha and I; Martha und ich
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
9.9.1992

Celkové hodnocení filmu Marta a já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2008
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2005
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2008
biker_nrs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
darina2007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57654minih57654S četníky v civilu (2008) [TV pořad] 
S četníky v civilu n
minih105029minih105029Kitaro a odvěká kletba (2008) 
Gegege no Kitarô: Sennen noroi uta n
minih84967minih84967Nálet tisícem letadel (1969) 
The Thousand Plane Raide n
minih40761minih40761Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford n
minih36006minih36006Jana Eyrová (1972) [TV seriál] 
Jana Eyrová n
minih26431minih26431Katka (1949) 
n
minih8843minih8843Hvězda z poslední štace (1939) 
n
minih86006minih86006Tajemný ostrov (2001) [TV film] 
Sanctuary n
minih39240minih39240Škola zlodějů (1986) 
Scuola di ladri n
minih12057minih12057Marnie (1964) 
Marnie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 %
7   - curil
8   - jarda53
9   - payo1555
7   - melakara
8   - olgab
10 - Saara77
6   - michal33
9   - Milicent
5   - biker_nrs
7   - darina2007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.503/0.468