Zari
ohodnotit

Marley

Další název:
Bob Marley: Stay with the Rhythm
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
144 minut
Premiéra v ČR:
5.7.2012

Komentáře k filmu Marley

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2012
Marley
Uveden na 47. mezinárodním   filmovém festivalu Karlovy   Vary 2012.
Tak jako se   všichni schodneme, že Elvis   Presley je králem   Rock'n'Rollu a Michael Jackson   králem Popu, určitě   všichni souhlasí i s tím,   že Bob Marley je králem   Reggae. Marley je klasickým   životopisným dokumentem, kde   se dostáváme na místa kde   se Robert Marley narodil, kde   vyrůstal, kde svojí kariéru   začínal, co ho proslavilo,   jak žil a podobně. Vše je   doslova prošpikováno   výpověďmi lidí, kteří s   ním byli nějakým způsobem   v kontaktu. A to je právě to   co mi docela vadí. Prostě   zde máme přímočarou   vyprávěcí linii, která na   nás chrlý fakta a všem nám   je jasné, jak vše skončí.   A samozřejmě že na konci se   snaží dokumentaristé   trošičku zatlačit na pilu a   pokusit se z diváka vydolovat   aspoň jednu malou   slzičku.
Ale jako   pozitivum, dozvíme se o tomto   zpěvákovi opravdu hodně,   celým filmem se táhnou jeho   skladby, ať už ty   známější, tak i ty méně   ohrané. A konečně se   dozvíme, proč všude na   tržnicích nalézáme ty   kýčovitá trička s Marleyho   podobiznou...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Martin Vrzal

Vrzal Martin

Luke Marcel

Marcel Luke

Naposled navštívené:
Martin Vrzal

Vrzal Martin

Luke Marcel

Marcel Luke