Zari
ohodnotit

Marie a Bruce

Marie and Bruce

Další název:
Marie & Bruce
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
84 minut
„Může se to stát každému z nás.“

Komentáře k filmu Marie a Bruce

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.4.2012
Hlavní hrdinka-vypravěčka   je trpící chudinka, ale jako   nahlížená postava se chová   tak, že bych ji na fleku asi   opustil první. Moc komické   mi to nepřišlo a po půl   hodině jsem přepnul.
cora22
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2011
Ľudské vzťahy sú veľmi   zložité a natočiť o nich   zmysluplný film musí byť   ešte zložitejšie. A preto   jedným dychom a jednoducho -   Marie chce opustiť Brucea - a   pre mňa z tohto príbehu   plynúca hodina a pol   nepochopiteľných dialógov a   v nich hodina a pol   nezmyselných vyznaní,   urážok, priznaní, spomienok   a výčitiek, na základe   ktorých som sa nedovtípila,   prečo chce vlastne Marie   odísť a prečo napokon s   Bruceom ostáva...a do toho   všetkého nemý sprievodca   pes, ktorému som viac   rozumela ako tým DVOM...
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2011
Velmi zajímavý film a   vidím, že má toliko dva   hodnotile. Fantaskní   romancce s prvky lidských a   starostí i problémů. Děje   i osoby se prostupují a   hledají k sobě či od sebe   cestu. Z té záplavy plné   bublajících nesmyslů i   nadprodukce takových filmů,   které nedávají možnost   zachytit to v nás, co tento   film zachytil a upřímně   nám předkládá do dlaní.   Tenhle film je vskutku jen pro   ty, kdož berou život méně   realisticky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Richard Wenk

Wenk Richard

Naposled navštívené:
Richard Wenk

Wenk Richard