ohodnotit

Marie a Bruce

Marie and Bruce

Další název:
Marie & Bruce
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
84 minut
„Může se to stát každému z nás.“

Celkové hodnocení filmu Marie a Bruce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.4.2012
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.5.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2019
cora22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9651minih9651Ježíš Nazaretský (1976) [TV film] 
Jesus of Nazareth / Gesú di Nazareth n
minih43633minih43633Disturbia (2007) 
Disturbia n
minih154923minih154923Studená fronta (2016) 
Kholodnyy front n
minih121927minih121927Toy Story: Strašidelný příběh hraček (2013) [TV film] 
Toy Story of Terror n
minih28009minih28009Šerif a mimozemšťan II. (1981) 
Chissá perche capitano tutte a me n
minih17762minih17762Red Rock West (1992) 
Red Rock West n
minih67091minih67091Seznamte se s Applegatovými (1991) 
Meet the Applegates n
minih38299minih38299Remake (2002) 
Remake n
minih107808minih107808Takoví jsme (2013) 
We Are What We Are n
minih4063minih4063Billy Kid (1989) [TV film] 
Gore Vidal's Billy the Kid n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 % (9)
2   - SvoKar
5   - curil
8   - Erkul
7   - satyr
7   - Kycky
7   - miroslav22
7   - Area
8   - respect
4   - cora22

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

04:30 - 04:55

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Palkovická Viktorka

04:30 - 04:45

6 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Malá mořská víla (2013) [TV fi...

04:05 - 05:05

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Agatha Christie: Zkouška nevin...

04:05 - 06:10

31 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157138
Osobností: 646793
Fotografií: 601656
Plakátů: 287148
Obsahů a biografií: 144130

Poslední komentáře

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Shoduji se s většinou   momentů níže, že se film   hodně vleče a rozhodně   nejde o prvoplánově   válečný film, kde by to   hlavně řachalo a více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Muži v černém: Globální hrozba (...

Muži v černém: Globální hrozba
Chvilku mi trvalo jestli   překousnu další dávku   politické korektnosti,   nakonec jsem se odhodlala.   Chris opět zdobí, jako v   Krotitelích více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

Muži, kteří nenávidí ženy
Tento film překvapil. Je to z   toho důvodu, že podtrhuje   ponurost příběhu, která   byla i v knize. Ovšem první   verze filmu byla možná v   více >

Autor: AtemuLukas | Hodnocení: 9 / 10

Hlavně nezávazně (2010)

Hlavně nezávazně
Film, který je typickou   romantickou komedii, na kterou   určitě kouknete se svoji   polovičkou. Film má   jednoduchý příběh a taky   více >

Autor: AtemuLukas | Hodnocení: 10 / 10

Samec (2009)

Samec
I když Kutcher není můj   oblíbený herec, tak kdybych   měl vybrat pět jeho TOP   filmů, tak tento by byl jeden   z nich. Tato sexem nabitá   více >

Autor: AtemuLukas | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.288/0.256