Zari
ohodnotit

Mandrin

Další název:
Indomabile, L'
Země:
Rok:
1962
Délka:
126 minut

Komentáře k filmu Mandrin

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
argenson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Georges Riviere u nás není   moc známý, tenhle film ale   naznačuje, že ve své době   mohl v tomto žánru zdatným   konkurentem Jeana Maraise. Má   to švih, humornou nadsázku,   hezkou výpravu a hned   několik krásných žen. Z   nich mě zaujala hlavně   Silvia Monfort, která se   filmu spíš vyhýbala, páč   hlavně divadlo, tady ovšem   předvádí kreaci bojovné   Amazonky s mečem a na koni.   Závěrečná bitka sedláků   proti vojákům pak nabízí   spoustu fakt dobrých   vtípků. Škoda je akorát   hudby, ta je ze začátku sice   pěkná, ale opakování   jediného motivu po celý film   začne být dost otravné.   Přesto všem milovníkům   francouzské dobrodružné   klasiky můžu vřele   doporučit.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2012
Svižná kostýmní   šermovačka ve stylu Fanfána   Tulipána, či Černého   tulipána, která přijde vhod   především milovníkům   historicko-dobrodružného   žánru. Patříte-li mezi ně   i vy, určitě se nenechte   odradit datem vzniku filmu,   protože jde o snímek, který   vás i přes své stáří   zaujme a pobaví.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama