Zari
ohodnotit

Maminčin mazánek

Mama's Boy

Další název:
Mamičkin maznáčik (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
94 minut
„O chlapíkovi, kterému se u maminky žije tak dobře, že je odhodlán zničit každý vztah, který by mohla navázat.“
Popis / Obsah / Info k filmu Maminčin mazánek
Poté co přišel o otce, upnul se malý Jeffrey Mannus na matku Jan. Dnes je mu však devětadvacet, je pohodlný, spokojený a nevidí důvod, proč by měl od ní odcházet. Ve snaze zachovat stávající stav, jde dokonce tak daleko, že se všemožně snaží matce zabránit v hledání nového partnera. Jeho dokonalý život se však začne otřásat, když se Jan seznámí s Mertem Rosenbloomem, expertem na motivační techniky.

Sympatický muž si ji snadno získá, čímž však pronikne na Jeffreyho výsostné území, a to si mladý muž nehodlá nechat líbit. Když se v restauraci seznámí se sympatickou číšnicí, ctižádostivou zpěvačkou a skladatelkou poněkud anarchistických písní Norou Flannaganovou, rozhodne se ji místo prohlubování vztahu využít ve válce proti Mertovi. Jenže strávený čas s Norou má nečekané následky a Jeffrey začne ke své hrůze pomalu dospívat.

Otázkou je, zda to stihne dřív, než matce zničí naději na nový vztah a sám přijde o křehký cit sympatické Nory. Jenže dřív než pochopí, podaří se mu vyštvat Merta, sám je naštvanou matkou vyhozen z bytu, zklamaná Nora se s ním rozejde a nakonec skončí za mřížemi. Pomůže mu tvrdý dopad konečně otevřít oči? A dokáže ještě zachránit něco z toho, co zničil?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Maminčin mazánek
Jeffrey Mannus (Jon Heder), ač se jeho věk již blíží třicítce, žije stále u své matky Jan (Dianne Keatonová). Takový život mu vcelku vyhovuje, finančně je zajištěn, o domácí pohodlí má postaráno, a když se jeho vztah s některou z dívek začně vyvíjet vážněji, vymlouví se na nemocnou matku. Ta je ovšem v plné kondici a svůj život si představuje jinak. Jeffrey se snaží překazit každou známost matky, přesto se Jan seznámí se sympatickým Mertem Rosenbloomem (Jeff Daniels), expertem na motivační techniky a amatérským jazzovým zpěvákem. Mert jí pozve na jazzový koncert a Jan s nadšením přijme, i když má trávit víkend se svým synem. Za čas se Mert nastěhuje k Jan a vypukne tajná válka mezi oběma muži. Když se Jeffrey seznámí v restauraci se zpěvačkou a skladatelkou Norou Flannaganovou (Anna Farisová), rozhodne si ji využít v boji proti nenáviděnému vetřelci. Bohužel situace se vyvíjí jinak, než čekal. Začíná zjišťovat, že mu dívka není lhostejná, a zdá se, že začíná dospívat. Přesto se mu podaří Merta vyštvat z matčina domu, ale roztrpčená a zklamaná matka vyhodí i jeho. Navíc se s ní rozejde i Nora, zklamaný Jeffrey skončí ve vězení. Jak už to v podobných filmech bývá, dojde k poznání a snaží se vše napravit.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Maminčin mazánek
A je tu další komedie s mottem - "Je normální aby v 29 letech bydlel u mámy?" Ano. Jeffrey (Jon Heder) má těžkou domácí pohodu a nevidí jediný důvod proč by to měl měnit. Jenže nic netrvá věčně. Maminka si totiž dovede nápadníka a ten se začne pomalu ale jistě vsouvat do prostoru, který byl dřív jen Jefferyho. A to se samozřejmě nesmí nechat jen tak. Válka začíná. Postupem času nebo spíš postupem války Jeffery (ke svému překvapení) začne obejevovat taje "dospěláků". Film nic nového nepřinese, ale určtitě stojí aspoň za podívaní.


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v Orient expresu (1974)

14:20 - 16:25

61 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

15:00 - 15:50

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:35 - 15:30

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:30

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama