reklama
 
ohodnotit

Malý Nikita

Little Nikita

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
93 minut
„Agent FBI se snaží pomoci rodině ruských emigrantů vymanit se z osidel KGB.“

Celkové hodnocení filmu Malý Nikita

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.11.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.7.2012
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.10.2011
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2017
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.9.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.8.2017
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5833minih5833Dáma s kaméliemi (1981) 
La storia vera della signora dalle camelie n
minih46024minih46024Zákeřné dvojče (2007) [Video] 
The Attic n
minih78794minih78794Moje zinková postel (2008) [TV film] 
My Zinc Bed n
minih57373minih57373Dvojka (2009) 
n
minih56192minih56192Invictus: Neporažený (2009) 
Invictus n
minih15464minih15464Parta za milión (1990) 
n
minih37065minih37065Tenkrát v Mexiku (2003) 
Once Upon a Time in Mexico n
minih24978minih24978Nesnesitelná lehkost bytí (1988) 
The Unbearable Lightness of Being n
minih15653minih15653Periskop nahoru a dolů (1996) 
Down Periscope n
minih27769minih27769Žáby (1972) 
Frogs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
3   - SvoKar
7   - curil
9   - jarda53
10 - BinLADIN
7   - vojtam
6   - cerfik
6   - R.RICKIE
6   - legenda
6   - Petak69
6   - Milicent
7   - rockwoman
6   - rosta12
1   - miroslav22
10 - POČÍTAČ

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:35 - 23:30

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Proč letadla padají: Problémy ...

22:40 - 23:25

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:35 - 23:30

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

22:25 - 23:45

43 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147969
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266875
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.47/0.391