ohodnotit

Malí obři

Little Giants

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
91 minut
„Příběh o soupeření a vítězství slabého nad silným.“

Celkové hodnocení filmu Malí obři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.8.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2016
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.10.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.5.2014
NakasiPes
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2011
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2014
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.8.2014
Gia11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.10.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14060minih14060Les Duraton (1956) 
Les Duraton n
minih18845minih18845Síla života (1985) 
Lifeforce n
minih161360minih161360Status Update (2018) 
Status Update n
minih20187minih20187Šílená láska (1995) 
Mad Love n
minih27588minih27588Kytice (2000) 
Kytice n
minih24133minih24133Ztracenci (1956) 
Ztracenci n
minih35386minih35386Utržený ze řetězu (2005) 
Danny the Dog n
minih41409minih41409Kukuřičné děti 3: Přízrak města (1995) 
Children of the Corn III n
minih41046minih41046O Rozárce a zakletém králi (1985) [TV inscenace] 
O Rozárce a zakletém králi n
minih69944minih69944Tisíc a jedna noc (2006) [TV seriál] 
1001 gece n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 % (11)
7   - curil
8   - AGAMEMNON
4   - Jarda.ftr
7   - Petak69
8   - MysteryIll
10 - kubik-duli
10 - Gremmie
8   - NakasiPes
7   - Stallone56
5   - Vok
9   - Gia11

TV Program

ČT1 - My z konce světa (1975) [TV se...

11:30 - 12:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

11:45 - 12:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Srdce si nedá poroučet (1994) ...

10:20 - 12:10

96 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157249
Osobností: 647181
Fotografií: 602135
Plakátů: 287535
Obsahů a biografií: 144176

Poslední komentáře

ARQ (2016)

ARQ
Časová smyčka - to byl dost   dobrý nápad na film. A to   stačilo jenom šest herců,   na to aby stvořili něco   takového. Asi to nebylo moc   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 7 / 10

Kapitán Exner (2017) [TV seriál]

Kapitán Exner
Tenhle seriál budí poněkud   rozporuplné reakce. Na jednu   stranu po technické stránce   je to dobře odvedená   profesionální práce. Je   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Diana (1993) [TV epizoda]

Diana
Kristián trucuje, neboť za   ním z Londýna přiletěla   Diana, jeho fanynka a milenka   z turné a on je příliš   hrdý, aby se Johaně omluvil.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Sbohem (1993) [TV epizoda]

Sbohem
Mikuláš se brzy ráno v   garáži sejde s Helenou, aby   se poradili, jak usmířit   Johanu a Kristiána. Natále   intrikaří na všech   frontách, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Nikto nie je doma (1972) [TV ser...

Nikto nie je doma
Tohle je první a originální   "sám doma" po   československu, vzniknuvší   o téměř 20 let dříve,   než si tento námět   přisvojili více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.275