Cerven
ohodnotit

Malevil

Další název:
Malevil - Die Bombe ist gefallen; Malevil, Countdown der Neutronenbombe
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
120 minut
„Apokalyptická vize podle románu Roberta Merlea.“

Komentáře k filmu Malevil

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.3.2018
Zápis z mého filmového   deníku ze dne 10. 10. 1996:   Opticky nezajímavý film a   mne dost zklamal. Od knižní   předlohy se dosti lišil a   rozhodně mu chyběly prvky   překvapení, které v knize   jsou. Výbuch 10, ale jen   světla ve sklepě. Krajina po   udělaná slušně. Mírně   podprůměrný film.   (11517)
+++++++++++++++++++++++
Na konci jsem z toho měl   dost guláš, velitel,   ředitel, zbytečně to   domotali. V každém   případě musím snímku   něco přece jen přiznat a   svůj názor, starý   jednadvacet let tak v   podstatě jen potvrdit.
20171230   11241/11425 **/4 s.u. title
sakro
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.3.2013
po skvělém začátku poměrně nuda
Asi tak by se dal film   nejlépe vystihnout. Osobně   obdivuji francouzskou   kinematografii, ale tady   evidentně neměla svůj den.   Je to zářný příklad toho,   jak se dá úspěšně zkazit   vynikající knižní   předloha. Jedná se o   apokalyptický snímek z doby,   kdy film tohoto žánru   vznikal ojediněle a byl   spíše vzácností. I přesto   Malevil za zhlédnutí stojí,   ale mám obavu, že víc než   jednou to nikdo nevydrží.   Já jsem se k němu vrátil po   více než 20-ti letech,   vydržel jsem to poctivě až   do konce, ale stálo to dost   úsilí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ariel

Ariel
Ariel

Koření

Koření

Žabák

Žabák

Naposled navštívené:
Ariel

Ariel
Ariel

Koření

Koření

Žabák

Žabák