reklama
 
ohodnotit

Mackintoshův člověk

Mackintosh Man

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
98 minut
„Ať už je kdokoliv, určitě není tím, za koho ho máte.“

Celkové hodnocení filmu Mackintoshův člověk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.10.2017
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2009
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2007
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2010
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2017
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
JohnPowder
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2012
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7131minih7131Dvě esa (1991) [TV film] 
Another Pair of Aces: Three of a Kind n
minih75296minih75296Pomsta a spravedlnost (2011) [TV film] 
Goodnight for Justice n
minih11610minih11610Hon (1971) 
The Hunting Party n
minih38508minih38508Předčasná úmrtí - Herec od Boha (?) [TV film] 
n
minih126401minih126401Domácí vězení (2014) 
Housebound n
minih16522minih16522Poslední dny Frankieho Flye (1996) 
The Last Days of Frankie The Fly n
minih122691minih122691Zvonilka a tvor Netvor (2014) [DCP] 
Tinker Bell: Legend of the NeverBeast n
minih20536minih20536Taking Off (1971) 
Taking Off n
minih39599minih39599Pokaždé se loučíme (1986) 
Every Time We Say Goodbye n
minih54087minih54087Psí vojáci (1978) 
Who'll Stop the Rain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
6   - cicis
8   - curil
6   - M.A.G.
8   - R.RICKIE
1   - miroslav22
8   - Johnny1
5   - Geralt07
5   - miratskyl
8   - motelij
6   - ladynka
7   - JohnPowder
6   - sekkos

TV Program

ČT1 - Hodný chlapec (2003) [TV film]

22:05 - 23:25

53 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta (2009)

21:40 - 23:30

78 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - František je děvkař (2008)

21:55 - 23:35

63 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Gothika (2003)

22:15 - 00:15

43 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146751
Osobností: 622503
Fotografií: 554883
Plakátů: 263479
Obsahů a biografií: 134588

Poslední komentáře

Zpovídám se (1953)

Zpovídám se
Další působivý film mistra   napětí, kde je vidět, jak   je mnohdy silné zpovědní   tajemství. Kněz se zde   staví do role trpitele za   hříchy jiných.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Blade Runner 2 (2017)

Blade Runner 2
Jsem fanda prvního dílu   „Blade Runner“ (1982) a   proto jsem byl na další díl   velmi zvědavý. Srovnávání   jednotlivých pokračování   jsou více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 9 / 10

Hollarovi (2016)

Hollarovi
Krásný přesvědčivý   snímek o rodině čelící   krizi. Ta krize ční v   rodinných vazbách jednoho na   druhém, porozumění a   štěstí v době, kdy více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Rozmarné léto (1967)

Rozmarné léto
Rozmarné léto patří mezi   deset nejlepších filmů   natočených v šedesátých a   sedmdesátých letech.   Skvělé převedení novely   Vladislava více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Hroch (2016)

Hroch
Hippopotamus mi po několika   dnešních slabších filmech   spravil chuť. Anglický humor   mám o to raději, pokud je   zaměřen do kruhů   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.743/0.701