reklama
 
ohodnotit

Mackintoshův člověk

Mackintosh Man

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
98 minut
„Ať už je kdokoliv, určitě není tím, za koho ho máte.“

Celkové hodnocení filmu Mackintoshův člověk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2010
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2007
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
JohnPowder
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2012
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39059minih39059Utopie – nejvíc lidí žije v Číně (2002) 
Folk flest bor i Kina n
minih40083minih40083Kráska v nesnázích (2006) 
n
minih37190minih37190Pod spalujícím sluncem (2001) 
Abril Despedacado; Behind the Sun n
minih16596minih16596Poslední pomazání (1988) 
Last Rites n
minih19268minih19268Snow Queen (1992) [Video] 
Snow Queen n
minih12200minih12200McCabe a paní Millerová (1971) 
McCabe & Mrs. Miller n
minih11531minih11531Loď bláznů (1965) 
Ship of Fools n
minih10087minih10087Kdo chce zabít Jessii? (1966) 
Kdo chce zabít Jessii? n
minih115486minih115486Humor je vážná věc (1964) 
Humor je vážná věc n
minih52082minih52082Ukradená identita (2004) 
Identity Theft: The Michelle Brown Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
6   - cicis
8   - curil
6   - M.A.G.
8   - R.RICKIE
8   - Johnny1
5   - miratskyl
5   - Geralt07
6   - ladynka
7   - JohnPowder
6   - sekkos

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:55

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: My, chytří p...

09:00 - 09:55

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

09:20 - 10:20

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144378
Osobností: 615272
Fotografií: 539421
Plakátů: 258156
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Papírová města (2015)

Papírová města
Filmová abstinence dokáže   člověka dohnat k   nechutnostem, jako výběr z   filmů na základě názvu. Z   téhle "mysterozní" (kdo to   napsal, více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
Slovenská kolegyně se s   náma rozloučila, ale né na   dlouho, opět se chce vracet a   vyslechnout svědky. Celý   případ se stále více   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Munki and Trunk (2016) [TV seriá...

Munki and Trunk
Nejnovsi 3D animovany serial   od jihoafrickych animatoru.  

Munki a Trunk jsou stromy   bez rozhovorů, rozbíjející   se skály, stříkající více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.641/0.604