ohodnotit

Mackintoshův člověk

Mackintosh Man

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
98 minut
„Ať už je kdokoliv, určitě není tím, za koho ho máte.“

Celkové hodnocení filmu Mackintoshův člověk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.7.2018
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2018
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.10.2017
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2017
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2009
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2007
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2010
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2019
sotyp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.6.2018
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2019
drgonzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2018
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
JohnPowder
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2012
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih78167minih78167Zkažené mládí (2007) 
On the Doll n
minih42544minih42544Mezi námi přáteli (2006) [DVD] 
n
minih4129minih4129Bílé světlo (1991) 
White Light n
minih27344minih27344Grázlové (1996) 
Bottle Rocket n
minih57608minih57608Pašeráci (1958) 
Csempészek n
minih10107minih10107Kdo se bojí Virginie Woolfové? (1966) 
Who’s Afraid of Virginia Woolf? n
minih136846minih136846Tři v šachu (2014) 
Two Down n
minih57478minih57478Třídní schůzka (1963) 
La rimpatriata n
minih54783minih54783Cream - Strange Brew (1991) 
Cream - Strange Brew (1991) n
minih4266minih4266Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (1991) 
The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.1 % (19)
8   - curil
6   - cicis
4   - hvezdyn
6   - M.A.G.
8   - R.RICKIE
8   - MysteryIll
1   - miroslav22
8   - motelij
9   - jirkadedek
8   - Johnny1
5   - Geralt07
5   - miratskyl
8   - tylda
2   - sotyp
6   - respect
7   - drgonzo
6   - ladynka
7   - JohnPowder
6   - sekkos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157243
Osobností: 647175
Fotografií: 602060
Plakátů: 287525
Obsahů a biografií: 144175

Poslední komentáře

Diana (1993) [TV epizoda]

Diana
Kristián trucuje, neboť za   ním z Londýna přiletěla   Diana, jeho fanynka a milenka   z turné a on je příliš   hrdý, aby se Johaně omluvil.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Sbohem (1993) [TV epizoda]

Sbohem
Mikuláš se brzy ráno v   garáži sejde s Helenou, aby   se poradili, jak usmířit   Johanu a Kristiána. Natále   intrikaří na všech   frontách, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Nikto nie je doma (1972) [TV ser...

Nikto nie je doma
Tohle je první a originální   "sám doma" po   československu, vzniknuvší   o téměř 20 let dříve,   než si tento námět   přisvojili více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Království za kytaru (1989)

Království za kytaru
Jedná se o poměrně slabý   film, i když několik   vtipných momentů by se   našlo. Nejvíc mě pobavila   ta malá Adélka, jak   vyhrávala po více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Dračí princ (2015)

Zajímavě jiná ruská pohádka.

Dračí princ
Opravdu zajímavá ruská   fantasy pohádka, příběh   na téma Kráska a zvíře, i   když zvíře má podobu   nadpozemsky krásného Adonise   :-). více >

Autor: nerozhodnej | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.332/0.299