reklama
 
ohodnotit

Lví doupě

Den of Lions

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Lví doupě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.7.2009
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2012
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.10.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2007
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2013
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
cackles88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009
jezecek123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
Lussyll
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007
jaronov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2006
marekbob
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31922minih31922Lví král 2: Simbův příběh (1998) [Video] 
The Lion King: Simba's Pride n
minih11307minih11307Lenin v Polsku (1966) 
Ленин в Польше n
minih46421minih46421Hraniční čára (1999) [TV film] 
Border Line n
minih21291minih21291Triumf ducha (1989) 
Triumph of the spirit n
minih20742minih20742Temné spiknutí (1996) 
Shadow Conspiracy n
minih48299minih48299Moře snů (2006) 
Sea of Dreams n
minih36295minih36295Doktorská pohádka (1982) [TV inscenace] 
Doktorská pohádka n
minih32856minih3285612 úkolů pro Asterixe (1976) 
Les Douze Travaux D'Astérix n
minih22361minih22361Velký útěk (1962) 
The Great Escape n
minih21820minih21820Útěk z New Yorku (1981) 
Escape from New York n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.7 % (15)
3   - Edward52
5   - M.A.G.
4   - Krupe
8   - gorous
1   - miroslav22
7   - rosta12
9   - zazrakpave
9   - gyzmo
6   - cackles88
5   - tvo
7   - jezecek123
6   - Lussyll
7   - milan53
5   - jaronov
9   - marekbob
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152456
Osobností: 636666
Fotografií: 579173
Plakátů: 275838
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.223/0.179