ohodnotit

Lužinova obrana

The Luzhin Defence

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
10.1.2002
„Příběh introvertního, autistického šachového velmistra, který přichází do Itálie zahrát životní šachovou partii a najde životní lásku.“

Celkové hodnocení filmu Lužinova obrana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2007
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.12.2006
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2007
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2009
basi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2007
mmaat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2007
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2007
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih146301minih146301Santa je pořád úchyl (2016) 
Bad Santa 2 n
minih17520minih17520Psanci (1980) 
The Long Riders n
minih99516minih99516Únos (2012/1) [2k digital] 
The Factory n
minih2835minih2835Žhavé Alpy (1974) 
Alpenglühn in Dirndlrock n
minih90492minih90492Dvě noci s císařem (1984) [TV inscenace] 
Dvě noci s císařem n
minih36885minih36885Maniak (1996) 
Freeway n
minih49421minih49421Hra smrti 2 (1981) 
Si wang ta n
minih81110minih81110Rybí legendy Jakuba Vágnera (2010) [TV seriál] 
n
minih5603minih5603Čest a sláva (1968) 
n
minih124444minih124444Láska mezi starožitostmi (2011) [TV film] 
Die Trödelqueen - Gelegenheit Macht Liebe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.2 % (11)
8   - curil
8   - Mlapiska
7   - Faye
9   - xebece
9   - zepo
7   - rockwoman
8   - rosta12
8   - basi
8   - mmaat
9   - stereolab
5   - jarkamet

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

30 minut již uběhlo
125 minut zbývá do konce

ČT2 - Vozíček na cestě vzhůru

02:30 - 02:55

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

02:15 - 02:55

35 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

02:20 - 03:15

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.283