Zari
ohodnotit

Lovecká sezóna 2 [Video]

Open Season 2

Další název:
Jagdfieber 2
Rok:
2008
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
18.12.2008
„Domácí vs. letní hosté. Vyhraje dravější. Je to prosté!“
Popis / Obsah / Info k filmu Lovecká sezóna 2
Potrhlý jelen Elliot se má ženit. Narostly mu překrásné a velké parohy a srna Giselle se na něj moc těší. Jelen má nehodu a parohy se zlomí. Ke všemu se mu moc do ženění nechce, a když je jezevčík Buřtík zase chycen svou paničkou, využije Elliot této situace a pod záminkou záchrany přítele utíká od oltáře. Jde ho hledat s medvědím kamarádem Boogem a přidá se také Giselle s dalšími zvířátky. Zvířátka zastihnou Buřtíka s páníčky u benzínové pumpy, ale osvobození se nepodaří. Jeho kamarádi ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží, a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lovecká sezóna 2
Info o filmu: Elliot je sice až po uši zamilován do Giselle, ale jejich společná cesta nevede přímo k oltáři. Jezevčíka Buřtíka totiž uneslo několik rozmazlených zvířátek, která jsou rozhodnutá vrátit ho jeho majitelům. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy a další lesní stvoření se proto pouští do velké záchranné akce a brzy se ocitají uprostřed nepřátelského tábora - ve světě domácích mazlíčků. A ti v čele s pudlem jménem Fifi nemají v plánu vzdát se Buřtíka bez boje. Dokáže trpasličí pudl OPRAVDU přemoci půltunového grizzlyho? Stane se Giselle někdy Elliotovo ženou? To vše zjistíte v Lovecké sezóně 2.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lovecká sezóna 2
Domácí vs. lesní hosté. Vyhraje dravější. Je to prosté!
Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování.
V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí – divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc – divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka.
Lovecká sezóna 2 obsahuje všechno, po čem srdce dětského fanouška animovaných filmů touží. Roztomilou grafiku, zábavné charaktery a ještě vtipnější gagy ve scénáři, na kterém pracoval celý tým scenáristů.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lovecká sezóna 2
Uvravený a mierne trafený jeleň Elliot a zdomácnený grizly Boog a ich lesní priatelia sa voľky-nevoľky pripravujú na rozhodujúci súboj na život a na smrť medzi dvoma živočíšnymi skupinami, ktoré sa z tej duše nenávidí - divokými a domácimi zvieratami. Len malý tučný jazvečík, ktorý zdrhol svojim majiteľom, aby ochutnal pravú slobodu, stále nevie, na ktorú stranu sa má pridať – v divočine ho láka bezbrehá voľnosť, na druhý breh ho zase priťahujú vitamínové kosti, ktoré na viaceré miesta umne nastražila jeho panička, aby ho našla... Elliot s Boogom budú musieť oprášiť všetky triky, aby zo stále horšie vyzerajúcej krízy vyšli so zdravou kožou - a navyše zachránili kamaráta jazvečíka, ktorý sa kvôli zlému rozhodnutiu dostane do úzkych...!

Zdroj: Markíza


Popis / Obsah / Info k filmu Lovecká sezóna 2
Animovaný snímek Lovecká sezóna (FP 12/2006) o dobrodružném návratu zdomácnělého mlsného medvěda Booga do divokých lesů měl úspěch a dočkal se tak pokračování Lovecká sezóna 2. Film realizoval jiný tým v čele s režisérem Matthewem O’Callaghanem a ve světě je uváděn vesměs jen na videu. Hlavním motivem snímku je dilema mezi volností a láskou. Tento problém řeší jezevčík Buřtík, kterého v první části sice dusila láska paničky Bobiny, ale psí suchárky mu přitom šly k duhu. Teď však uprchlík začíná pociťovat nedostatek citu. Podobný problém má i potrhlý jelen Elliot. Už před svatbou s milovanou laní Giselle si není jist, zda vydrží žít s někým „navždy“. Když se jezevčík ocitne zpět u svých páníčků a lituje toho, rozhodnou se ho jeho lesní přátelé osvobodit. Dojde přitom ke střetu s domácími zvířaty, mířícími se svými majiteli do lesního hotelu Ráj mazlíčků. Obě strany se ve vzájemné konfrontaci poučí o síle přátelství i o hloupých pověrách a předsudcích. - Výsledkem je možná technicky propracovaný produkt, jenž je však také úmorně upovídaný a navíc těží z notně otřepaných gagů.
-kat-, Filmový přehled 2009/2


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Lovecká sezóna - Volání divočiny (2023) [TV seriál]

 Lovecká sezóna - Volání divočiny (2023) [TV seriál]
Lovecká sezóna - Volání divočiny n
Open Season: Call of Nature
Žánr: animovaný / rodinný / dobrodružný
Země: Spojené státy americké / Kanada / Irsko
Režie: Todd Kauffman, Mark Thornton

(pokračování)

Lovecká sezóna: Strašpytel (2015) [Video]

 Lovecká sezóna: Strašpytel (2015) [Video]
Lovecká sezóna: Strašpytel n
Open Season: Scared Silly
Žánr: animovaný / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Feiss

(spin-off)

Lovecká sezóna 3 (2010) [Video]

 Lovecká sezóna 3 (2010) [Video]
Lovecká sezóna 3 n
Open Season 3
Žánr: animovaný
Země: Spojené státy americké
Režie: Cody Cameron

(pokračování)

Lovecká sezóna (2006)

 Lovecká sezóna (2006)
Lovecká sezóna n
Open Season
Žánr: dobrodružný / animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Roger Allers, Anthony Stacchi, Jill Culton

(pokračování)

Reklama