Zari
ohodnotit

LOL

Další název:
LOL(a); Beznádějně zamilovaná Lola
Rok:
2012
Délka:
97 minut
„Lola se snaží najít rovnováhu mezi rodinou, školou, přáteli a láskou.“
Popis / Obsah / Info k filmu LOL



Film LOL vypravuje příběh středoškolačky Loly, která jako každý teenager má problémy s láskou a samozřejmě s rodiči, tedy konkrétně s matkou Anne, se kterou bydlí. Lola se po prázdninách vrací do čtvrtého ročníku na střední škole a moc se těší na svou velkou lásku Chada, který jí ale v první den školy oznamuje, že se s ní rozchází. Lola to bere špatně a jako správný teenager si vede deníček, do kterého zaznamenává úplně všechno, až jednou její matka nalezne deník a zjišťuje, že její dcera už se jí se vším nesvěřuje, což se rozhodne řešit.

Film LOL je remakem stejnojmenného francouzského filmu, který byl natočen v roce 2008 stejnou režisérkou, jež si vzala do parády i tento americký film.
V hlavních rolích se objeví Miley Ray Cyrus, Demi Moore, Ashley Greene a další.


Autor: hledaseniki

Popis / Obsah / Info k filmu LOL



V moderním světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům, jako je třeba Lolina matka Anne. Ta jednoho dne najde Lolin deník a zjistí, že jí Lola už dávno neříká všechno, že má přítele, se kterým už měla styk, a že vyzkoušela marihuanu. Ošklivě se spolu pohádají a Lola odjíždí za otcem, s matkou nechce být. Lolin přítel Kyle má zase problémy se svým tátou. Ten vůbec nechápe Kylovu zálibu v hudbě, chtěl by, aby se víc věnoval škole. Vše směřuje k závěrečnému koncertu, kde se Lola znovu setká s matkou a Kylův otec ho konečně uvidí na pódiu. V tomto příběhu se před divákem otevírají dva naprosto rozdílné světy, dnešních náctiletých a jejich rodičů.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu LOL



Příběh vztahu matky a dcery, příběh klasický a známý tak dlouho jak lidstvo existuje. V současné době má tento vztah ale jednu novou dimenzi: děti ovládají moderní technologie a rodiče jsou v tomto směru negramotní, nebo v lepším případě pologramotní. Dcera a její kamarádi prožívají milostné románky na Facebooku, Twitteru a YouTube. Rodiče jsou tak trochu mimo. Tento film je autentický příběh matky Anne a její dcery, je to realita současného teenagera a jeho nebo jejích rodičů...

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


Popis / Obsah / Info k filmu LOL



Ve světě propojeném skrz YouTube, iTunes a Facebook, se Lola (Miley Ray Cyrus) a její přátelé snaží zvládat tlak vztahů na střední škole, romanci i přátelství a zároveň se vyhýbat svým panovačným a zmateným rodičům. Když si Lolina matka Anne (Demi Moore) “náhodou” přečte pikantní deník své dospívající dcery, uvědomí si, jak moc se mezi nimi prohloubila propast nefungující komunikace. LOL je autentický nadčasový příběh o tom, jakým způsobem v dnešní době žijeme, plný veselých i dojemných okamžiků, které sdílejí matka s dcerou.

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Uvnitř Zuckerbergova metamozku

12:00 - 12:55

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama