reklama
 
ohodnotit

Loď bláznů

Ship of Fools

Rok:
1965
Délka:
149 minut

Celkové hodnocení filmu Loď bláznů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3593minih3593Barbora řádí (1935) 
Barbora řádí n
minih5157minih5157Cizím vstup povolen (1986) 
Postoronnim vchod razrešen n
minih24140minih24140Ztraceni na Manhattanu (1996) 
If Lucy Fell n
minih26699minih26699Prípad Barnabáš Kos (1964) 
n
minih152056minih152056Kniha lásky (2016) 
The Devil and the Deep Blue Sea n
minih24522minih24522Svět otevřený náhodám (1971) 
Svět otevřený náhodám n
minih11737minih11737Mackintoshův člověk (1973) 
Mackintosh Man n
minih20884minih20884Nejrychlejší střelec (1956) 
The Fastest Gun Alive n
minih99077minih99077Ten třetí (2013) 
The Third Person n
minih69610minih69610Dvě svatby (2010) [TV film] 
Double Wedding n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 % (8)
8   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
7   - Edward52
9   - melakara
8   - satyr
10 - dederon
9   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150687
Osobností: 634010
Fotografií: 574604
Plakátů: 273016
Obsahů a biografií: 138386

Poslední komentáře

Ajťáci (2006) [TV seriál]

Ajťáci

Ajťáci
Jeden z hodně mála sitcomů,   který se mi opravdu líbí.   Miluju suchý britský humor.   Tady se u každého dílu   mlátím smíchy od začátku   do více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 10 / 10

Agent v sukni 2 (2006)

Agent v sukni 2

Agent v sukni 2
Napíšu zde skoro stejný   komentář, jako k jedničce.   Na tuhle roli mi Martin   Lawrence prostě nesedí. I   když se mi zdálo, že tady   je o něco lepší humor než   v jedničce, tak stále nic   moc.

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Agent v sukni (2000)

Agent v sukni

Agent v sukni
Film, který jsem viděl snad   jen dvakrát v životě a   nějak ho nepotřebuji vidět   znova. Když ho budou dávat v   televizi, tak se na něj   více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 5 / 10

Den 12. mann (2017)

Norský rek

Den 12. mann
Norské filmové vyprávění   opravdového člověka u   kterého by i legendární   pilot Alexej Petrovič   Maresjev smeknul v hlubokém   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

96 hodin: Zúčtování (2015)

96 hodin: Zúčtování

96 hodin: Zúčtování
Opět se mi potvrdilo, že   Liam Neeson se na takovéhle   role naprosto hodí. Jen   škoda, že exmanželka Briana   Millse zemře, i když   vývojem více >

Autor: FuriousG | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.369/0.329