reklama
 
ohodnotit

Loď bláznů

Ship of Fools

Rok:
1965
Délka:
149 minut

Celkové hodnocení filmu Loď bláznů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40594minih40594Plastická chirurgie s. r. o. (2003) [TV seriál] 
Nip/Tuck n
minih41681minih41681Strom pohádek: O třech synech (1988) [TV inscenace] 
Strom pohádek: O třech synech n
minih55540minih55540Phffft (1954) 
Phffft n
minih39338minih39338Kdo to klepe na moje dveře (1969) 
Who's That Knocking at My Door? n
minih153708minih153708Chlapi nepláčou (2017) 
Muškarci ne plaču n
minih142766minih142766Láska s vůní sušenek (2014) [TV film] 
The Cookie Mobster n
minih49830minih49830Garfield a přátelé (1988) [TV seriál] 
Garfield and Friends n
minih46484minih46484Silverův návrat na ostrov pokladů (1986) [TV minisérie] 
Return to Treasure Island n
minih40077minih40077Producenti (2005) 
The Producers: The Movie Musical n
minih63304minih63304Snil jsem o Africe (2009) 
Un cargo pour l'Afrique n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 % (8)
8   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
7   - Edward52
9   - melakara
8   - satyr
10 - dederon
9   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152313
Osobností: 636452
Fotografií: 578236
Plakátů: 275630
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.477/0.421