reklama
 
ohodnotit

Loď bláznů

Ship of Fools

Rok:
1965
Délka:
149 minut

Celkové hodnocení filmu Loď bláznů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122127minih122127Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu (1973) 
Adolf Hitler: My Part in His Downfall n
minih24547minih24547Slečna matinka (1938) 
Slečna matinka n
minih5463minih5463Čelisti 2 (1978) 
Jaws 2 n
minih15925minih15925Plavecký mariáš (1952) 
Plavecký mariáš n
minih11209minih11209Lavina (1994) [TV film] 
Avalanche n
minih81658minih81658Kryptonit! (2011) 
La kryptonite nella borsa n
minih42940minih42940Štěstí na dosah (2006) 
The Pursuit of Happyness n
minih16639minih16639Poslední vlna (1977) 
The Last Wave n
minih73690minih73690Svatba jen z lásky (1936) 
That Girl from Paris n
minih118189minih118189V jeho očích (2014) 
Hoje Eu Quero Voltar Sozinho n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
8   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
7   - Edward52
9   - melakara
8   - satyr
10 - dederon
9   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Ferdinandovy zahrady

18:00 - 18:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

50 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

35 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

80 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132152

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.506/0.468