reklama
 
ohodnotit

Loď bláznů

Ship of Fools

Rok:
1965
Délka:
149 minut

Celkové hodnocení filmu Loď bláznů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54833minih54833Zkáza lodi Mary Deare (1959) 
The Wreck of the Mary Deare n
minih70034minih70034„Sladká“ pomsta (1998) [TV film] 
Since You've Been Gone n
minih56485minih56485Zločin (2006) 
A Crime n
minih94069minih94069Příběh mého syna (2012) 
Venuto al mondo n
minih35815minih35815Pevnost Alamo (2004) 
The Alamo n
minih60184minih60184Dobrodružství Hucka Finna (1939) 
The Adventures of Huckleberry Finn n
minih32476minih32476Deník sexuálních obětí (2001) [Video] 
Diary Of a Sex Addict n
minih2721minih2721Akta X 5: 82517 (1996) [Video] 
The X Files : File 5 - 82517 n
minih77826minih77826Cold Heart Canyon (2008) [Video] 
Cold Heart Canyon n
minih49217minih49217Miluji tě, Beth Cooperová (2009) 
I Love You, Beth Cooper n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
8   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
7   - Edward52
9   - melakara
8   - satyr
10 - dederon
9   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146740
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.527/0.49