Zari
ohodnotit

Likvidátoři

Bounty Killer

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
89 minut
„Likvidátoři se předhánějí v počtu mrtvol, věhlasu a peněz...“

Komentáře k filmu Likvidátoři

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2021
Lovci odměn mezi sebou   soutěží o počet obětí,   slávu a samozřejmě o co   největší výdělek.   Ukončují chamtivou vládu   vyšší sociální vrstvy a   naopak završují odplatu   těch, co přežili vzniklou   apokalypsu. Takový je svět   tzv. Bounty Killer. Svět, kde   nějaká Rada devíti začala   vydávat zatykače na všechny   zločince s bílými   límečky, neboť oni stojí   za vznikem podnikových   válek, kterými se zabývají   právě lovci odměn. Akční   snímek natočený na   základě komiksu, který v   Česku bohužel nevyšel, a   tím, jak je to celé   zpracované, je to hodně   znát. Jedná se o stylovou   akční zábavu snažící se   plně komiksová okénka   oživit, což se kupodivu   daří. Atmosféricky přímo   o post-apokalyptické   dějství nejde, i když   aspekty post-apokalyptického   prostředí daný koncept   obsahuje. Tady je použito jen   zákulisí válek, jak se u   nás jednoduše říká,   kravaťáků a nic víc.   Snímek je tak až   neuvěřitelně ambiciózní   ve smyslu své fantazie a to   se jedná o nízkorozpočtový   projekt. Na výpravě to ve   své jednoduchosti ani není   znát. On je povedený i   herecký ansámbl, u kterého   je vidět, že to všechny   bavilo a svou roli si každý   užíval. K snímku musí být   ten správný komiksový   přístup k plnému uchopení,   protože ne všechno dává   smysl a ne všechno má ten   správný dějový vývoj.   Jako čirá akční komiksová   zábava je to však plně   uspokojivé.
PORTER
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.11.2013
Není to zas až tak špatný   jenom nevím kam to   zařadit,chvíli je to   akčňák,groteska,komedie,kom   iks.Atmosféra dobrá,herci   taky docela dobrý,akční   scény už jsou horší a   pokusy o vtipný hlášky se   taky moc nepovedly.Příběh   nebyl špatný, lovci lidí   kteří berou jenom mrtvoly a   masakrujou svý úlovky hlava   nehlava, akorát ten blbě   ukecanej nosič zbraní tam   neseděl.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.6.2015
Příšerná hovadina, ale   nějak jsem nemoh přestat   sledovat tu sexy kočku s   obříma zbraněma, co se   první půlku prohání v   Mustangu a druhou na mašině.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:20 - 01:50

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Magické hlubiny (2018) [TV cyk...

01:25 - 01:50

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:25 - 02:45

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:10 - 02:10

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Reklama