reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lidé deště

The Rain People

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
101 minut
„Neplánované těhotenství Natalii jen utvrdilo v tom, že si přeje jiný život. Hledat se ho pak rozhodla na útěku v psychologickém dramatu Francise Forda Coppoly.“

Celkové hodnocení filmu Lidé deště

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.1.2013
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2009
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2008
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.9.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.7.2008
Tryptofan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
stacey99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44801minih44801Eso v rukávu (1976) 
Ace Up My Sleeve n
minih4230minih4230Blázni v kempu (1988) 
State Park n
minih43966minih43966Loutka, přítel člověka (1981) 
n
minih53264minih53264Černá, bílá a zlatá (1978) [TV film] 
Schwarz auf weiß n
minih40612minih40612Devět životů (2004) 
Unstoppable n
minih48685minih48685Vyletět z hnízda (2008) 
Birds of America n
minih13469minih13469Náhodný turista (1988) 
The Accidental Tourist n
minih6943minih6943Ducháček to zařídí (1938) 
Ducháček to zařídí n
minih24835minih24835Zapadlí vlastenci (1932) 
Zapadlí vlastenci n
minih32560minih32560Tom a Jerry: Kouzelný prsten (2002) [Video] 
Tom and Jerry: The Magic Ring n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
7   - curil
8   - Edward52
7   - Kuvik
4   - mat.ilda
6   - Petak69
7   - Klapka
8   - zepo
7   - rosta12
5   - fingon
9   - Johnny1
6   - Zdenek13
8   - gyzmo
3   - Kloby
7   - Tryptofan
10 - stacey99
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.033/1.002