reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lesní ženka [TV inscenace]

Další název:
Bylo, nebylo: Lesní ženka
Žánr:
Rok:
1974
Délka:
22 minut
„Malá pohádka o tajemném světě víl, kouzel a čar.“

Celkové hodnocení filmu Lesní ženka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.6.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2013
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43128minih43128Svatba na spadnutí (2006) [TV film] 
A Christmas Wedding n
minih40085minih40085Leviathan (1989) 
Leviathan n
minih46369minih46369O mé rodině a jiné zvířeně (2005) 
My Family and Other Animals n
minih57464minih57464Vražedná přehlídka (2000) 
Primetime Murder / Delitto in prima serata n
minih40501minih40501Saw 2 (2005) 
Saw II n
minih53408minih53408Silvestr 1979 aneb Hrajeme si jako děti (1979) [TV pořad] 
n
minih39308minih39308Letec (2004) 
The Aviator n
minih108586minih108586Lokomotiva (1975) [TV film] 
n
minih25887minih25887Nepřítel státu (1998) 
Enemy of the State n
minih81626minih81626Smrt Archimedova (1987) [TV inscenace] 
Smrt Archimedova n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
7   - jmenuji.se
4   - Jean-Paul
8   - satyr
8   - Kycky
8   - rosta12
10 - kepsar
10 - Miggi

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.499/0.48