reklama
 
ohodnotit

Lesní ženka [TV inscenace]

Další název:
Bylo, nebylo: Lesní ženka
Žánr:
Rok:
1974
Délka:
22 minut
„Malá pohádka o tajemném světě víl, kouzel a čar.“

Celkové hodnocení filmu Lesní ženka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.5.2017
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2011
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.6.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2016
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2010
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74271minih74271Město stínů (2010) 
La Cité n
minih3585minih3585Barbarosa (1982) 
Barbarosa n
minih42152minih42152Clerks 2: Muži za pultem (2006) 
Clerks II n
minih4940minih4940Carmen (1984) 
Carmen n
minih47622minih47622Kurýr 3 (2008) 
Transporter 3 n
minih41641minih41641Usmívej se, lásko má (1995) [TV inscenace] 
n
minih17852minih17852Rita (1983) 
Educating Rita n
minih11389minih11389Léto na divoké řece (1986) 
White Water Summer n
minih52706minih52706Krásný Serge (1958) 
Le beau Serge n
minih94779minih9477945 let Ypsilonky (2010) [TV pořad] 
45 let Ypsilonky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
5   - curil
7   - jmenuji.se
4   - Jean-Paul
8   - satyr
8   - Kycky
10 - Miggi
8   - rosta12
10 - kepsar

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

61 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Veneto, Fri...

11:50 - 12:20

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

91 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.318/0.279