Zari
ohodnotit

Les loups entre eux [TV film]

Další název:
Vlci mezi nimi (informativní název)
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
105 minut

Obsah filmu Les loups entre eux

 
Při inspekční cestě po italských základnách je unesen americký generál Lee W. Simon pověřený obranou NATO ve Středomoří. Zpravodajská služba zjistí, že za únosem pravděpodobně stojí teroristická skupina Rudá brigáda. Generál je vězněn někde na africkém pobřeží Středozemního moře.

Výkonná rada NATO se rozhodne najmout menší skupinu žoldnéřů, která osvobodí generála dříve, než začne mluvit. Sestavením přepadového komanda je pověřen zkušený Lacier. Ten kolem sebe shromáždí skupinu dobrodruhů toužících po penězích, riziku, pomstě nebo potřebě zapomenout. I když je nakonec mise úspěšná, splněním úkolu nebezpečí pro členy komanda trvá; je...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Les loups entre eux >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2019
Povedený dobrodružný film s politickou   zápletkou, kde hrají roli i Rudé brigády, má   být údajně natočený podle skutečné   události. Přes snahu jsem nezjistil nic   bližšího. Známý režisér akčního žánru   José Giovanni se zhostil svého úkolu dobře,   jen charaktery jednotlivých hlavních hrdinů ze   speciálního komanda žoldáků, jsou   znázorněny povrchně. Ale na krátké ploše   nastínit osudy deseti specialistů a ještě   několika dalších podstatných postav pro děj   je úkol pro několikadílnou minisérii. Ve filmu   si zahrála plejáda oblíbených francouzských   herců z osmdesátých let a rozhodně nezklamali.   K nejlepším scénám patří dobývání   středomořské pevnosti (orlího hnízda), to se   opravdu povedlo, horší už je to s psychologií   jednotlivých postav a logika také leckdy   pokulhává. Ale to lze všechno odpustit, když   je děj patřičně napínavý. Člověk nemůže   mít všechno.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama