reklama
 
ohodnotit

Leprechaun 2

Další název:
One Wedding and Lots of Funerals / Leprechaun II
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
21.10.1994
„Leprechaun se opět probouzí - rozhodl se najít krásnou a nevinnou nevěstu. A používá k tomu svérázné prostředky.“

Celkové hodnocení filmu Leprechaun 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2009
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.8.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2015
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2008
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2008
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43591minih43591Jak jíst smažené žížaly (2006) 
How to Eat Fried Worms n
minih49089minih49089Hannah Montana (2009) 
Hannah Montana: The Movie n
minih61018minih61018Tady Reed Fish (2006) 
I'm Reed Fish n
minih52107minih52107Se zpětnou platností (1997) 
Retroactive n
minih36600minih36600Okouzlený (1967) [TV film] 
Bedazzled n
minih153871minih153871Jablečné víno s Rozárkou (2015) [TV film] 
Cider with Rosie n
minih7619minih7619Fešáci - 25 Live! (1993) 
n
minih8685minih8685Hráč (1992) 
The Player n
minih32521minih32521Historie fotbalu II. - Zlatý věk (1990) 
n
minih27634minih27634Mission: Impossible II (2000) 
Mission: Impossible II n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Leprechaun: Back 2 tha Hood (2003) [Video]

 Leprechaun: Back 2 tha Hood (2003) [Video]
Leprechaun: Back 2 tha Hood n
 
Žánr: horor / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Steven Ayromlooi

(pokračování)

Leprechaun in the Hood (2000) [Video]

 Leprechaun in the Hood (2000) [Video]
Leprechaun in the Hood n
 
Žánr: horor / komedie / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Spera

(pokračování)

Leprechaun 4: In Space (1997) [Video]

 Leprechaun 4: In Space (1997) [Video]
Leprechaun 4: In Space n
 
Žánr: horor / fantasy / sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Trenchard-Smith

(pokračování)

Skřet v Las Vegas (1995) [Video]

 Skřet v Las Vegas (1995) [Video]
Skřet v Las Vegas n
Leprechaun 3
Žánr: horor / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Trenchard-Smith

(pokračování)

Skřítek (1993)

 Skřítek (1993)
Skřítek n
Leprechaun
Žánr: horor / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Mark Jones

(pokračování)

Hodnocení filmu

62.5 %
6   - curil
6   - smíšek
6   - oulisna
6   - ASPHALT
7   - Rendys
7   - Raptor150
7   - Romca75
5   - Nik

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Japonsko - má láska (1992) [TV...

16:30 - 17:20

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

49 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147865
Osobností: 626300
Fotografií: 561848
Plakátů: 266443
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Studio B (2017) [TV epizoda]

Studio B
O něco větší hlína než   první díl, některý   hlášky nemaj chybu, člověk   musí pozorně poslouchat,   jinak skvělej M. Krobot jako   zlej režisér a milenci Lady   byli také dobří:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.633/0.587