Zari
ohodnotit

Le colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro

Další název:
Colt Concert; Le colt cantarono la morte; Massacre Time; The Brute and the Beast
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
92 minut

Obsah filmu Le colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro

 
Příběh se odehrává v roce 1866. Zlatokop Tom Corbett rýžuje zlato v Novém Mexiku, když dostane znepokojující zprávu ze svého domova od rodinného přítele Carradina. Jeho rodina přišla o ranč a pozemky, bratr Jeffrey podlehl démonu alkoholu. Tom se vydá do Laramie, aby zjistil pravdu o muži jménem Scott, který stojí za loupeží majetku Corbettových. Přijede pozdě, Carradine je zavražděn i s manželkou a dvěma dcerami. Za vším zlem stojí Jason Scott junior, který ovládá město a okolí pomocí nájemných zabijáků. Tom navštíví večírek v domě Scottů, kde je ponížen a zbit. Vyjde najevo, že Tom a Jeff jsou nevlastní synové Scotta seniora, který...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2017
Mladý Franco Nero v nejlepší formě   čtyřiadvaceti let, ale o mnoho za ním nezůstal   ani George Hilton v roli bratra násosky Jeffa.   Možná je ještě lepší. Jinak spaghetti   western, který se řadí mezi ty nejlepší, má   dobrý scénář, dobré herce a režiséra,   který se později uplatnil jako režisér   slavných hororů (Lucio Fulci). Líbí se mi, jak   když se Jeff vzdá alkoholu, při přestřelce a   vítězství čapne první flašku a zavdá si   kravský hlt. Nino Castelnuovo jako Jason Scott   hnusák se svým bičem se projevuje jako pravý   sadista, což se taky povedlo vzhledem k jeho   rolím unylých milenců v jiných filmech. Jenom   nevím, k jakému filmu patří předchozí   komentář kolegy pataamata.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2009
Leonard môže byť vpodstate rád,že za pár   dní získal viac priateľov ako niektorý ľudia   za celý život.Film sa zaoberá priatelstvom   ,otázkou čo s životom po 30 ročnej   izolácii.Nakoniec je dobrá záchrana doktora   nemŕtvým pacientom.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Le colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro (1966)Le colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro (1966)Le colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro (1966)Le colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro (1966)
Reklama