Zari
ohodnotit

Obsah filmu Laß jucken, Kumpel 3. Teil - Maloche, Bier und Bett

 
Třetí pokračování z šestidílné série erotických komedií tentokráte situovaných do hornického městečka Unna v Porúří. Režii většiny filmů měl na starosti Franz Marischka v produkci Guntera Otta.

Příběh přímo navazuje na druhou část a odehrává se po smrti Heinera Lenze, jenž se stal obětí nešťastné nehody. Ovdovělé Gisely se ujal Heinerův postarší kamarád Jupp Kaltofen, který je společně se svým kamarádem Erwinem Kutterem hlavním bavičem hospodských večírků. Společně vzpomínají na zážitky z války, kdy sloužili ve wehrmachtu, a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.4.2020
Třetí z celkem šesti dílů příběhů z   malého hornického městečka v severním   Porúří. Ústřední dvojkou jsou dva postarší   šoumeni (ne nepodobní tolik oblíbeným   "bavorákům"), kteří vyvádí různá   alotria a baví společnost večer v hospodě   vyprávěním zážitků z války a o svých   sexuálních dobrodružstvích, povětšinou   vycucaných z prstu. Druhá zápletka je svatba   italského gastarbeitera Luckyho s dcerou   hostinského, což je pro tatínka rána,   zvláště když se do hotelu nahrne italské   příbuzenstvo. Jako Lucky se objeví italský   prcek Rinaldo Talamonti, známý také z   "bavoráků" a různých   "reportů" o školačkách, hausfrauen,   zdravotních sestřičkách, jeptiškách a   dalších. Jako erotická komedie slabší   průměr, ale dívky v nahých scénách jsou   mladé a pěkné, což je snad jediným plusem a   důvodem, proč se dá ještě dnes na podobné   filmy dívat.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Laß laufen, Kumpel (1981)

 Laß laufen, Kumpel (1981)
Laß laufen, Kumpel n
 
Žánr: komedie / erotický
Země: NSR
Režie: Franz Marischka

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
John Hunter

Hunter John

Zoja Barancevič

Barancevič Zoja

Naposled navštívené:
John Hunter

Hunter John

Zoja Barancevič

Barancevič Zoja