Zari
ohodnotit

Lásko moje, kde jsi?

Je reste!

Země:
Rok:
2003
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
23.9.2004
„Je krásná, je rozmarná a hledá to, co každá žena: ideálního muže!“
Popis / Obsah / Info k filmu Lásko moje, kde jsi?
Francouzská romantická komedie o krásné a rozmarné ženě Marie-Dominique, která se rozhodne opustit svého stále zaneprázdněného, nudného a sebestředného manžela Bertranda a vrhne se do náruče nové ideální lásce, která má všechno, po čem žena touží. Antoine, ideální muž, o kterém se nám může jenom zdát. Opravdu jen zdát! Romantika a idylka se začíná rozpadat, když se opuštěný manžel a současný „dokonalý“ milenec stanou nejlepšími přáteli a až nápadně se sobě začnou podobat. Navzdory jejich pevnému přátelství začnou bojovat o přízeň krásné ženy.
Co se stane? Pro kterého se Marie-Do rozhodne? A co takhle nějaký třetí?


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lásko moje, kde jsi?
Marie-Dominique (Sophie Marceau – Belphegor: Fantom Louvru, Studentka) má za manžela nepříjemného a sebestředného Bertranda (Vincent Perez – Fanfán Tulipán, Vrána: Město andělů). Bertrand pracuje ve velké mezinárodní stavební firmě a postupem času začíná stále více svojí ženu opomíjet. Marie-Dominique tím zákonitě začíná být otrávená a najde si milence…


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lásko moje, kde jsi?
Snímek Lásko moje, kde jsi? je v dosavadní filmografii herečky a režisérky Diane Kurysové první adaptaci cizího scénáře a také o její první komedii. – Manželství půvabné Marie-Dominique a Bertranda se po deseti letech ocitlo v krizi. Z muže, který žije v mylném domnění, že manželku hýčká, se vyklubal despotický a rozkazovačný živitel rodiny, ctižádostivý a bezohledný kariérista, který více než své nejbližší miluje své závodní kolo. Jako stavitel mostů pobývá často mimo domov a rodinný život včetně víkendů podřídil své cyklistické vášni. Manželku pasoval na řidičku doprovodného vozidla a na vykonavatelku svých příkazů. I pohár trpělivosti však přeteče, zvláště když se na scéně objeví šarmantní muž, navíc plný pochopení a bez kola. Ovšem když se zapuzený manžel s milencem skamarádí, musí najít Marie-Dominique vlastní řešení zapeklité situace. Vzhledem k tomu, že překlad originálního názvu je Zůstávám!, zdá se být závěr jasný, tvůrci jej však okořenili malým překvapením. - Nenáročný snímek, dávající velký prostor zejména Sophii Marceauové, je spíše hořkou než romantickou komedií a skládá se z více či méně nápaditých epizod, odpozorovaných ze života, kde se každý, kdo má nějakou tu svatbu za sebou, jistě najde.
-kat-, Filmový přehled 2004/10


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

01:20 - 02:15

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:35

23 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dvě věci pro život

Dvě věci pro život

Vladimir Basov

Basov Vladimir

Nick Jameson

Jameson Nick

Naposled navštívené:
Dvě věci pro život

Dvě věci pro život

Vladimir Basov

Basov Vladimir

Nick Jameson

Jameson Nick