reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Láska v utajení [TV film]

Undercover Christmas

Další název:
Milujem tajného agenta; L´Amour en cadeau; Undercover Lover ;
Rok:
2003
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Láska v utajení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2006
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.8.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2009
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
JARIN11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2008
Stephanie123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2014
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2017
4girls
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65882minih65882Láska na třetí (1965) 
Boeing (707) Boeing (707) n
minih39318minih39318Miroslav Donutil a jeho hosté - Baráčnická rychta & Žofín (2004) 
n
minih81997minih81997Hledá se chůva (2008) [TV film] 
The Nanny Express n
minih82982minih82982Nebezpečná identita (2011) [TV seriál] 
Ringer n
minih24071minih24071Zpívající film (1972) 
n
minih25853minih25853Otesánek (2000) 
n
minih13325minih13325Na konci světa (1975) 
Na konci světa n
minih45653minih45653Let's Dance 2 (2008) 
Step Up 2: The Streets n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih44307minih44307Mafie (2006) 
Arrivederci amore, ciao n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.4 %
6   - efCZa
8   - aegis
10 - oulisna
6   - rockwoman
8   - olgpet
9   - iris
7   - tvo
8   - JARIN11
7   - Stephanie1
8   - tomasonula
7   - 4girls
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606531
Fotografií: 526566
Plakátů: 253978
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.25/0.228