Cerven
ohodnotit

Láska po anglicku

How to Make Love Like an Englishman

Další název:
Láska po anglicky; Professor Love
Rok:
2014
Délka:
102 minut
„Každý správný příběh lásky má tři strany“
Popis / Obsah / Info k filmu Láska po anglicku
Sukničkářský profesor poezie Richard (Pierce Brosnan) se rozhodne dát si svůj život do pořádku. Snaží se vypořádat se svým dominantním otcem, netečnými žáky i vztahy s rozkošnou absolventkou (Jessica Alba) a její sestrou (Salma Hayeková).

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhlého životního stylu - krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayeková), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému překvapení sama zamiluje.

HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Láska po anglicku
Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje...

ZDROJ: Magic Box


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama