Zari
ohodnotit

La Revanche

La revanche

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
98 minut
„Úspěšná spisovatelka musí před vydavatelem obhajovat autorství svých knih.“

Obsah filmu La Revanche

 
Jeanne Beauvau je oceněna za svůj čtvrtý kriminální román "Z´amour de Co.". Její nakladatel v rámci reklamní kampaně prozradí, že pravé příjmení spisovatelky je Jouvert a jejím manželem je šéf pařížské protigangové brigády Alfred Jouvert, který inspiruje svou ženu a je víceméně autorem. Alfred blahopřání a uznání veřejnosti neodmítne, čímž Jeanne neskutečně naštve. Navíc žena zjistí, že její muž má již delší dobu milenku. Zakáže Alfredovi přístup do rodinného domu a přemýšlí o pomstě.

Jeanne se svěří přítelkyni Anne Beaufort, jejímž mužem je prodejce zbraní Jacques. Obchoduje s třetím světem a jeho dodávky jsou nelegální. Svou činnost...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.10.2019
Francouzská kriminální komedie, která hodně   fandí ženám. To jsou hlavní hrdinky   příběhu, které mají své důvody, jedna jak   druhá, pomstít se svým mužským protějškům.   Mužští představitelé jsou sympatičtí, ale   ženské jsou na tom v mých očích poněkud   hůře. Nejsem obdivovatelem (na rozdíl od   většiny Čechů) Annie Girardot a ani Catherine   Alric, krásná blondýnka, mě v žádném filmu   nezaujala. Celý příběh je značně   vykonstruovaný a na komedii je toho humoru   nemnoho. Celkem zklamání.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama