Zari
ohodnotit

Kung-fu jóga

Kung Fu Yoga

Další název:
Gong fu yu jia
Země:
Rok:
2017
Délka:
107 minut

Komentáře k filmu Kung-fu jóga

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Jackie Chan opět v roli   archeologa, tentokrát v   koprodukci s Indií. Akční   taškařice ve stylu snímku   ´Božská relikvie´ se však   nekoná, i když tu pro něj   typické zápasy s vtipnými   vsuvkami jsou. Ryze   popkornová záležitost s   plynulým dějem, dobře   použitými CGI efekty a   animacemi, kladnými postavami   a neústupným padouchem. A   hlavně s pokladem, po kterém   tu vznikne neúprosná touha.   Jako např. ´Lovci pokladů´   to však rozhodně také   není. Je tu daleko větší   podíl na dobrodružství a   hlavně na indický orient.   Příběh začíná   animovaným prologem, který   však vypadá jako trailer pro   videohru. Pak už je použitá   animace pastvou pro oči. Děj   plynulý, lehce uchopitelný a   jednoduchý. V humoru ani v   akci se nijak netlačí na   pilu a vše je v dobré   rovnováze. Skromný příběh   doprovázený skvělou akcí,   která jako obvykle pobaví.   Dálniční honička hodně   připomíná Michaela Baye,   jen s vlivem Jackieho Chana s   humorem k němu vlastním.   Taková jízda se lvem v autě   se jen tak nevidí. Indové tu   mluví anglicky. Angličtina   se v Indii sice uznává jako   vedlejší úřední jazyk a   ani indická ústava či   indické zákony údajně   nespecifikují národní   jazyk, ale hindština by   přeci jen byla daleko   příznačnější. Na snímku   je vliv Bollywoodu hodně   znát a tak to po vizuální   stránce podle toho také   vypadá. Estrádní konec tedy   tímto nemůže překvapit,   ale to jenom poukazuje na   zábavnost celého filmu.   Svým způsobem se jedná o   dobrodružný komediální   film pro celou rodinu, který   určitý filmový zážitek   určitě zanechá.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.5.2017
Hurá !! ... ?
Hurá, konečně další film   s Jackie Chanem .. který se   ale bohužel vrací podle mě   k jedné z nejhorších   částí hereckého života   hvězdy kung-fu filmů .. a to   k hledání pokladů. Navíc   tam musel velmi důkladně   pracovat nějaký   Bollywoodský šotek.
Příliš mnoho přízvuku   od příliš mnoha postav se   spoustou špatných hereckých   výkonů. Nudné, otřepané a   nijak nezajímavé rozhovory,   klišojidní... no ..   prakticky všechno.
Hloupost filmu   nezachraňují ani klasické   Chanovské vtipně udělané   bojové a kaskadérské scény   (nebo spíš pokusy o ně).
Jediná scéna, která   podle mě stojí alespoň   trochu za shlédnutí je   finální souboj s hlavním   záporákem, ale i ta je velmi   chabá a podle mě nejméně   zajímavá a zábavná ze   všech bojových scén, které   Jackie kdy natočil.
Jediný průmět Kung-fu a   Jógy je tam prakticky v   jediné scéně a tomu se snad   ani průmět říkat nedá.
Na Jackiem je hodně   vidět, že už stárne, aby   taky ne při jeho věku a po   všem čím si v životě   prošel a co dokázal.
Tak nějak si myslím, že   je načase začít jej   obsazovat jako "starého   mistra" typu Pai   Chang-tien a Su Hua Chi,   které hrával Yuen   Siu-tien.
U mě   maximálně 4 z 10

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatajené dopisy

12:20 - 13:15

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:20 - 13:20

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Die  Regentrude

Die Regentrude
Die Regentrude

Naposled navštívené:
Die  Regentrude

Die Regentrude
Die Regentrude