ohodnotit

Krvavá pěst II

Bloodfist II

Další název:
Bloodfist 2
Rok:
1990
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Krvavá pěst II

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.7.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.6.2012
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2011
petoseagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24546minih24546První políbení (1935) 
První políbení n
minih41545minih41545Obžalovaná (1969) [TV hra] 
n
minih40670minih40670Vlajky našich otců (2006) 
Flags of Our Fathers n
minih4008minih4008Bílá paní (1965) 
n
minih13389minih13389Na stříbrném zrcadle (1954) 
n
minih48411minih48411Wrestler (2008) 
The Wrestler n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih9717minih9717Joe Hill (1971) 
n
minih75970minih75970Tanec draků (2010) 
Kites n
minih116686minih1166863 dny na zabití (2014) 
3 Days to Kill n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Vycvičen zabíjet (1996) [Video]

 Vycvičen zabíjet (1996) [Video]
Vycvičen zabíjet n
Bloodfist VIII: Trained to Kill
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Jacobson

(pokračování)

Lovci lidí (1995) [Video]

 Lovci lidí (1995) [Video]
Lovci lidí n
Bloodfist VII: Manhunt
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Jonathan Winfrey

(pokračování)

Bloodfist VI: Ground Zero (1995) [Video]

 Bloodfist VI: Ground Zero (1995) [Video]
Bloodfist VI: Ground Zero n
 
Žánr: akční / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Jacobson

(pokračování)

Lidský terč (1994) [Video]

 Lidský terč (1994) [Video]
Lidský terč n
Bloodfist V: Human Target
Žánr: akční / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Jeff Yonis

(pokračování)

Bloodfist III: Forced to Fight (1992)

 Bloodfist III: Forced to Fight (1992)
Bloodfist III: Forced to Fight n
 
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Oley Sassone

(pokračování)

Krvavá pěst IV (1992) [Video]

 Krvavá pěst IV (1992) [Video]
Krvavá pěst IV n
Bloodfist IV: Die Trying
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Ziller

(pokračování)

Krvavá pěst (1989)

 Krvavá pěst (1989)
Krvavá pěst n
Bloodfist
Žánr: akční / sportovní
Země: Spojené státy americké / Filipíny
Režie: Terence H. Winkless

(pokračování)

Hodnocení filmu

51.3 % (8)
4   - curil
5   - seagal
5   - R.RICKIE
7   - tomast
6   - rosta12
3   - teisan
6   - Spurs
5   - petoseagal
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154189
Osobností: 639289
Fotografií: 586818
Plakátů: 278455
Obsahů a biografií: 141241

Poslední komentáře

Swinging Safari (2018)

Swinging Safari
Pohled na zlatá sedmdesátá   léta očima patnáctiletého   kluka, který žije s rodiči   na pláži Pacifiku. Kolem   něj je spousta kamarádů a   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Kitty není kočka (2018) [TV seri...

Kitty není kočka
Kitty je malá holka s velkou   představivostí a ještě   větší kuráží. Je ve   věku, kdy mají děti ten   skvělý pocit, že mohou být   kýmkoliv a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.305/0.268