reklama
 
ohodnotit

Krvavá pěst II

Bloodfist II

Další název:
Bloodfist 2
Rok:
1990
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Krvavá pěst II

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.7.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.6.2012
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.6.2011
petoseagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9464minih9464Jeden stříbrný (1976) 
n
minih51514minih51514Ostrov příšer (2004) [TV film] 
Monster Island n
minih59678minih59678Přicházím s deštěm (2008) 
I Come with the Rain n
minih105942minih105942Řeka (2005) 
Řeka n
minih111522minih111522Budoucnost nejistá (2013) 
How I Live Now n
minih98738minih98738Ticho na moři (2011) [DVD kinodistribuce] 
La mer à l'aube n
minih98223minih98223Hra na hraně (2013) 
Runner Runner n
minih10425minih10425L'uomo dall'artiglio (1931) 
L'uomo dall'artiglio n
minih45067minih45067Vím, kdo mě zabil (2007) 
I Know Who Killed Me n
minih15318minih15318Pan Chůva neboli osobní strážce (1992) 
Mr. Nanny n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Vycvičen zabíjet (1996) [Video]

 Vycvičen zabíjet (1996) [Video]
Vycvičen zabíjet n
Bloodfist VIII: Trained to Kill
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Jacobson

(pokračování)

Lovci lidí (1995) [Video]

 Lovci lidí (1995) [Video]
Lovci lidí n
Bloodfist VII: Manhunt
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Jonathan Winfrey

(pokračování)

Bloodfist VI: Ground Zero (1995) [Video]

 Bloodfist VI: Ground Zero (1995) [Video]
Bloodfist VI: Ground Zero n
 
Žánr: akční / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Jacobson

(pokračování)

Lidský terč (1994) [Video]

 Lidský terč (1994) [Video]
Lidský terč n
Bloodfist V: Human Target
Žánr: akční / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Jeff Yonis

(pokračování)

Bloodfist III: Forced to Fight (1992)

 Bloodfist III: Forced to Fight (1992)
Bloodfist III: Forced to Fight n
 
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Oley Sassone

(pokračování)

Krvavá pěst IV (1992) [Video]

 Krvavá pěst IV (1992) [Video]
Krvavá pěst IV n
Bloodfist IV: Die Trying
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Ziller

(pokračování)

Krvavá pěst (1989)

 Krvavá pěst (1989)
Krvavá pěst n
Bloodfist
Žánr: akční / sportovní
Země: Spojené státy americké / Filipíny
Režie: Terence H. Winkless

(pokračování)

Hodnocení filmu

51.3 %
4   - curil
5   - seagal
5   - R.RICKIE
7   - tomast
6   - rosta12
3   - teisan
6   - Spurs
5   - petoseagal

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

11:45 - 12:00

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov: Léčit, lyžovat, mi...

11:55 - 12:20

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

10:15 - 12:10

103 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144250
Osobností: 614887
Fotografií: 538956
Plakátů: 257938
Obsahů a biografií: 132095

Poslední komentáře

U konce s dechem (1959)

U konce s dechem
V šedesátých letech mne   tento film doslova uchvátil a   plakát s Belmondem jsem   tenkrát z kina přemístila   do své skříně.Dnes se na   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Holka jako já – příběh Gwen Arau...

Holka jako já – příběh Gwen Araujo
Pravdivý příběh dívky v   těle chlapce je o to   krutější, že se opravdu   stal a podobných je kolem   nás spousta.Nevím přesně,   co mi ve více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
U vězněného Kováře, vyjde   na světlo, že policisty   pěkně tahá za nos, Tamara   Hrónská odhalí, že první   oběť na Slovensku,   Uhorčíková, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Tolik let jsem čekal na   nového vetřelce ... to jsem   však ještě netušil, že   tam budou lidem létat   mimozemští hajzlíci do   nosů a uší, více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

PanMáma (2013) [TV seriál]

PanMáma
Jarmila Beranová (super Milan   Šteindler) je mega matrona   Kročehlav i celýho Kladna s   rozsahem až nevím kam. Nojo   v tomhle se jí nevyrovná ani   zelenooká zrzka Rysová.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.376/0.335