reklama
 
ohodnotit

Křížová vazba

Další název:
Magor
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1990
„Vzpomínky na to, co se (ne)stane, když…“

Celkové hodnocení filmu Křížová vazba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2012
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.3.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2011
Virginiaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2016
Veve18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.3.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20459minih20459Tajemství rytířů řádu "Delta" (1993) 
n
minih59047minih59047Modrý pták (1993) [TV inscenace] 
Modrý pták n
minih49222minih49222Komici (2009) 
Funny People n
minih4059minih4059Billie zpívá blues (1972) 
Lady Sings the Blues n
minih70758minih70758Nájemní zabijáci (2011) 
Assassination Games n
minih36875minih36875Mé území (2001) 
My Kingdom n
minih14777minih14777Odpolední směna (1984) 
Swing Shift n
minih50277minih50277Tomato Kecchappu Kôtei (1971) 
Tomato Kecchappu Kôtei n
minih111883minih111883Muži vždycky lžou (2012) [TV film] 
Heiratsschwindler küsst man nicht n
minih140893minih140893Ďábelská ošetřovatelka (2015) [TV film] 
Nightmare Nurse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
7   - curil
5   - hvezdyn
5   - Snura
5   - dederon
6   - rosta12
8   - Virginiaa
1   - Veve18

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - akutní leuké...

19:20 - 19:40

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615093
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.762/0.714