Zari
ohodnotit

Křížová palba

Les Insoumis

Další název:
Crossfire; Main courante
Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
82 minut
„Propojení organizovaného zločinu a policie nezná slitování.“

Obsah filmu Křížová palba

 
Hrdinou akčního kriminálního dramatu, které jako svůj debut natočil televizní režisér Claude-Michel Rome, je policejní důstojník Vincent Drieu /Richard Berry/. muž, jehož kariéra se chýlí ke konci, je přeložen na malou provinční stanici. Ta má být za půl roku uzavřena a znechucený, unavený policista, který vidí kolem sebe jenom deziluzi a nedostatek profesionální etiky, si uvědomuje, že městečko ovládá místní podsvětí. Když však při převozu z vězení uteče mocný zločinecký boss Abel Vargas /Gerald Laroche/ a v jeho stopách zůstávají mrtví, je to právě Drieu, který dostane úkol dostat ho a přivěst před soud gang vrahů. Proto musí se dvěma...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Křížová palba >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2018
Solidní francouzský akční thriller nebojící   se ničeho. Máme tu obchodníky s drogami,   zkorumpované policisty i rasisty a proti nim   zkušeného a zásadového poldu. Dějově je v   podstatě použit stejný námět jako u   klasického snímku z roku 1976 ´Přepadení 13.   okrsku´ nebo jeho přeci jen známějšího   remaku z roku 2005, jen s naprosto odlišným   příběhem. Co je spojuje? Policejní okrsek   před uzavřením s vězněm, který je následně   přepaden členy podsvětí ve snaze vězně   osvobodit. Snímek se řadí mezi typické   francouzské kriminálky, jen v současném   ražení. Atmosféra je temnější, přísně si   drží odstup od nudnosti a od zbytečně   přepálené nabubřelosti. Scénář je napsán   velmi dobře a je vidět, že se na něm   zodpovědně pracovalo. Akční sekvence, byť   jich není moc, mají grády a žánrově snímek   hodně vyzdvihují. Francouzské kinematografii se   zkrátka zase něco povedlo.  
olgab
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.5.2014
Křížová palba
Ten, kdo by snad myslel, že plejáda známých   francouzských herců, kteří ztvárňují   většinou policajty nebo zločince, je zárukou   kvalitního akčního filmu, je na velkém omylu.   Bylo tam všeho přespříliš - honičky autem,   hodně střelby, rvaček a aby toho nebylo málo   tak komisařka ve vysokém stupni těhotenství,   která tomu všemu velí a v závěru si i   zastřílí. Celý film byl přitažený za vlasy.   Režisér se měl držet hesla, že méně mnohdy   znamená více. Budiž mu odpuštěno, je to   začátečník. No a já jen k vůli mému   oblíbenci Richardovi Berrymu dávám filmu 4/10   jinak by to bylo ještě míň. Chce to učit se   hlavně od zkušeného policisty , herce a   filmaře - v současné době jedničkou   francouzského akčního filmu, kterým je Olivier   Marchal.
vlk1410
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Křížová palba je film spíše pro televizi.   Začátek sice nadchne a člověk čeká, že vše   půjde dál v podobném stylu,ale bohužel.Film po   deseti minutách ztrácí tempo a jediné co se   děje, je handrkování mezi policajty. Pak dlouho   dlouho nic a najednou jako blesk z čistého nebe   máme případ vyřešenej, teď už zbývá jen   ta akce na závěr, která je pěkně přitažená   za vlasy a dalo by se říct, že nepříliš   dobře natočená. Takže vrcholem francouzských   kriminálek poslední doby zůstává Válka   policajtů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Křížová palba (2008)Křížová palba (2008)Křížová palba (2008)Křížová palba (2008)
Reklama