ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Křik

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.2.2007
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2019
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2010
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2010
thomas300
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2012
WFan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.2.2008
ina55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
cancy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10315minih10315Kmotr (1972) 
The Godfather n
minih12981minih12981Mrtví neumírají (1990) 
Dead Men Don't Die n
minih43213minih43213Bílá hraběnka (2005) 
The White Countess n
minih21044minih21044Timecop (1994) 
Timecop n
minih21111minih21111Život je krásný (1946) 
It's a Wonderful Life n
minih37065minih37065Tenkrát v Mexiku (2003) 
Once Upon a Time in Mexico n
minih31984minih31984Bizarní frekvence (2000) 
Strange Frequency n
minih16766minih16766Povídky ze záhrobí (1980) 
Tales Frotm the Crypt I. n
minih43783minih43783Cizinec (1946) 
The Stranger n
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 % (10)
6   - pataamat
4   - catamount
5   - red.mann
6   - Milicent
9   - Obivan
6   - rosta12
10 - thomas300
10 - WFan
7   - ina55
5   - cancy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155279
Osobností: 641927
Fotografií: 593659
Plakátů: 282229
Obsahů a biografií: 142292

Poslední komentáře

Připoutejte se, letíme nad Atlan...

JEN ZE SOUCITU

Připoutejte se, letíme nad Atlantidou
Seriál jsem našel v   němčině a stáhl si ho, ale   ...... Jen ze soucitu s   Tomášem Holým dávám   průměr, protože seriál je   jinak těžce více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 5 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Mission: Impossible - Fallout
Nejsem žádným zvláštním   fanouškem série Mission:   Impossible a Toma Cruise už   vůbec ne, ale musím uznat,   že každý ze šesti   dosavadních více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Těstoviny v poušti (1961)

Makaróni na pouši

Těstoviny v poušti
Italská válečná   tragikomedie přes dobrý   začátek vyznívá jenom   průměrně. I když jde o   komedii, je ve filmu vidět   celá válečná více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dunkerk (2017)

Nuda na krvavej plazi...

Dunkerk
Obrovske ocakavanie absolutne   nesplnene.Vojenska akcia na   okraji, v centre pozornosti   ludske osudy zubozenych   vojakov, snaziacich sa dostat více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

BlacKkKlansman (2018)

Nudne ponaucenie...

BlacKkKlansman
Jedinym plusom tohto   prodpriemerneho filmu je   informacna hodnota, vcetne tej   historickej o lynchi   zachytenom na dobovych foto na   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.119/0.083