reklama
 
ohodnotit

Královna bludiček [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
47 minut
„Jihočeská pohádka o začarované Mařce a uhlíři Prokopovi“

Celkové hodnocení filmu Královna bludiček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2016
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2010
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.4.2017
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2010
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.9.2013
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.9.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9323minih9323Jako led (1994) 
Ice n
minih23736minih23736Zdivočelá země (1997/1) 
n
minih83796minih83796Louskáček a Myší král (2004) [Video] 
The Nutcracker and the Mouseking n
minih41716minih41716Maska zrcadla (2005) 
MirrorMask n
minih40080minih40080Slečna Julie (2005) [TV film] 
n
minih15606minih15606Peklo v Pacifiku (1968) 
Hell in the Pacific n
minih43982minih43982Hvězdná brána: Archa pravdy (2008) [Video] 
Stargate: The Ark of Truth n
minih2713minih2713Akta X (1993) [TV seriál] 
The X Files n
minih26925minih26925Detektiv Nails (1992) [TV film] 
n
minih58506minih5850622 výstřelů (2010) 
L'immortel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 % (10)
7   - curil
6   - jarda53
7   - clara.bow
4   - Jean-Paul
4   - Krikri
7   - Roman333
4   - Antonin_Ve
10 - kepsar
5   - jambroz58
8   - Janinka73
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152378
Osobností: 636555
Fotografií: 578583
Plakátů: 275688
Obsahů a biografií: 139848

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.435/0.388