Zari
ohodnotit

Krajkový šátek

Love Affair

Žánr:
Rok:
1939
Délka:
88 minut
„Láska zdolá i Empire State Building... Hollywoodská předválečná klasika se šesti oscarovými nominacemi“

Komentáře k filmu Krajkový šátek

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
clara.bow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Lowe Affaire - Krajkový šátek 1939
Při plavbě do Ameriky na   luxusním zaoceánském   parníku se setkají on a ona.   Milostný příběh, který   vznikl jako první filmové   zpracování v roce 1939 s   českým názvem   "Krajkový šátek".   Pro někoho to může být   možná nenáročná   melodramatická historka   osudové lásky,při které   nechybí ani moudrá stará   dáma, kterou navštíví   její příbuzný při   zastávce lodi na malebné   pevnině, v kouzelně   romantické vilce na   pobřeží, a nebo úraz,   který jednoho z milenců   upoutá na pojízdný   vozík.......
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2010
Tyto filmy patří k těm   příjemným a odpočinkovým.   Je to takový relax, který   diváka přivádí do tzv.   lepší společnosti. Tyto   společenské filmy s prvky   romantiky na většinu   diváků působí nudně. Film   bych spíše doporučoval   milovníkům starých filmů,   kteří od snímků samotných   nečekají zvláště velké   zázraky. Prostě je přijmou   jako jakýsi axiom.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Die Schröders

Die Schröders
Die Schröders

Naposled navštívené:
Die Schröders

Die Schröders
Die Schröders