reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Kouzelný svět medvídka Pú: Věrní přátelé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.1.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.9.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2010
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.11.2007
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2007
biker_nrs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38058minih38058Bílá indiánka (1999) [TV film] 
Bílá indiánka n
minih28531minih28531O ztracené lásce (2001) [TV seriál] 
O ztracené lásce n
minih49698minih49698Mezi světy (2005) 
Between n
minih57243minih57243Vše, co Lola chce (2007) 
Whatever Lola Wants n
minih23322minih23322Xanadu (1980) 
Xanadu n
minih7469minih7469Expert (1988) 
n
minih51122minih51122Životy svatých (2004) [TV film] 
Lives of the Saints n
minih6407minih6407Divocí andělé (1966) 
The Wild Angels n
minih8020minih8020Hádej, kdo přijde na večeři (1967) 
Guess Who´s Coming To Dinner n
minih41073minih41073O podezíravém králi (1989) [TV inscenace] 
O podezíravém králi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
4   - R.RICKIE
9   - satyr
1   - jambroz58
6   - tvo
5   - vrub
4   - Renat
10 - igorko61
5   - biker_nrs

TV Program

ČT1 - Velká sázka o malé pivo (1981)...

16:25 - 18:00

77 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

22 minut již uběhlo
138 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

52 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.478/0.432