reklama
 
ohodnotit

Korsičtí bratři

I fratelli corsi

Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
85 minut
„Příběh o siamských dvojčatech ze zámožné rodiny Franchiů, která byla při narození oddělena.“

Celkové hodnocení filmu Korsičtí bratři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2012
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2006
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2014
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2013
lera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2011
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.12.2013
edykantor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8501minih8501Horečka džungle (1991) 
Jungle Fever n
minih22527minih22527Vincent, Francois, Paul a ti druzí (1974) 
Vincent, François, Paul... et les autres n
minih75406minih75406Molke Soleiman (2010) 
Molke Soleiman n
minih5381minih5381Čajkovskij (1970) 
Čajkovskij n
minih9217minih9217Já, Claudius (1976) [TV seriál] 
I, Claudius n
minih3110minih3110Anna a král Siamu (1946) 
Anna and the King of Siam n
minih6172minih6172Deváté srdce (1979) 
Deváté srdce n
minih23550minih23550Záletník (1976) 
Un éléphant ca trompe énormément n
minih24704minih24704Stud (1967) 
n
minih50459minih50459Don Matteo (2000) [TV seriál] 
Don Matteo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 %
7   - cicis
7   - jarda53
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
6   - mia
6   - melakara
7   - Ed
9   - oulisna
5   - lera
2   - nabba
8   - edykantor
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615251
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132189

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.314/0.278