NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Konstantin Veliký

Costantino il grande

Další název:
Constantine and the Cross, Konštantín a kríž, Constantine the Great
Rok:
1962
Délka:
128 minut

Celkové hodnocení filmu Konstantin Veliký

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2011
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2010
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2011
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2018
Kachy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2010
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2012
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2011
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28798minih28798Fotr je lotr (2000) 
Meet the Parents n
minih167502minih167502Vejce Toto na útěku (2006) 
Una película de huevos n
minih27196minih27196Buena Vista Social Club (1998) 
Buena Vista Social Club n
minih3079minih3079Anglický pacient (1996) 
The English Patient n
minih67799minih67799Smrtící objetí (1987) [TV film] 
Blood Vows: The Story of a Mafia Wife n
minih27917minih27917Hvězdné dítě (1997) 
Star Kid n
minih2410minih24109 1/2 týdne (1985) 
Nine 1/2 Weeks n
minih47211minih47211Vánoční únos (2007) [TV film] 
Holiday in Handcuffs n
minih50617minih50617Muž který měl zemřít (2008) 
The Man Who Came Back n
minih19107minih19107Zmluva s diablom (1967) 
Zmluva s diablom n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 % (10)
9   - Erkul
10 - gabikazava
8   - AGAMEMNON
9   - satyr
8   - peprz
6   - 151974
10 - Kachy
8   - Miloš11
7   - gyzmo
7   - oskarel

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:05

2 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - SHOWTIME

19:55 - 20:15

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177038
Osobností: 676757
Fotografií: 707189
Plakátů: 336613
Obsahů a biografií: 161786

Poslední komentáře

Dívka z Parmy (1963)

Dívka z Parmy
Film není čistou komedií,   obsahuje několik komických   scén, ale více   dramatických. Příběh   mladé dívky Dory, která je   sirota a snaží se více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Na dostřel (1993)

Na dostřel
Akční krimi s komponenty   filmového thrilleru. Dnes   možno s odstupem napsat, že   je to klasický Bruce Willis   90. let, kdy byl podle mne   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Gangster, policajt a ďábel (2019...

Gangster, policajt a ďábel
Policie a gangsteři. Věční   rivalové bez bázně a hany.   I stane se zajímavá   okolnost, že se tyto dva   tábory spojí. Tou okolností   je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Na divoké vlně (2012) [DCP]

PROCESOR!

Na divoké vlně
Snímek je atraktivní,   protože kdo by neměl rád   moře, že. Když se k tomu   ještě přidá cesta za svým   snem, tak je jasný, že se   nudit více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Reminiscence (2021)

Reminiscence
Je o mě všeobecně známo,   že v případě Hugha   Jackmana nejsem moc schopna   objektivně hodnotit.   Nicméně, zkusím to.
První   co mě u více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení