reklama
 
ohodnotit

Koníček Hrbáček

Koňok-gorbunok

Další název:
O hodném koníčkovi; Конёк - Горбунок; Konyok-gorbunok; The Humpbacked Horse
Žánr:
Země:
Rok:
1941
Premiéra v ČR:
31.7.1941

Celkové hodnocení filmu Koníček Hrbáček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2012
rea67
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2009
honzam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2010
doma162
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31210minih31210Milionový závod (2001) 
Rat Race n
minih153851minih153851Ledové království: Vánoce s Olafem (2017) 
Olaf's Frozen Adventure n
minih140905minih140905Život a dobrodružství Santa Clause (2000) [Video] 
The Life & Adventures of Santa Claus n
minih52085minih52085Smrtící lekce (2004) [TV film] 
Fatal Lessons: The Good Teacher n
minih56283minih56283O hloupé ženě (1996) [TV film] 
O hlúpej žene n
minih2405minih24058 1/2 (1963) 
8 1/2 n
minih114358minih114358Modrá myška (1984) 
Kék egér n
minih4918minih4918Un complicato intrigo di donne, vicoli e delitti (1985) 
Un complicato intrigo di donne, vicoli e delitti n
minih53772minih53772Machete (2010) 
Machete n
minih30910minih30910Zmýlená neplatí (1958) 
I soliti ignoti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (6)
8   - green-tea
8   - rimeon
8   - Kycky
7   - rea67
8   - honzam
9   - doma162
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578229
Plakátů: 275629
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.178/0.14