ohodnotit

Koníček Hrbáček

Koňok-gorbunok

Další název:
O hodném koníčkovi; Конёк - Горбунок; Konyok-gorbunok; The Humpbacked Horse
Žánr:
Země:
Rok:
1941
Premiéra v ČR:
31.7.1941

Celkové hodnocení filmu Koníček Hrbáček

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2012
rea67
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2009
honzam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2010
doma162
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83745minih83745Věc cti (1993) 
Bound by Honor n
minih37896minih37896I ve smrti sami (2004) [TV minisérie] 
I ve smrti sami n
minih3650minih3650Barvy moci (1998) 
Primary Colors n
minih20085minih20085Synové hor (1956) 
n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n
minih107623minih107623Gasnący płomień (1961) [TV divadelní představení] 
Gasnący płomień n
minih29217minih29217Americké graffiti (1973) 
American graffiti n
minih112059minih112059Stopař (1997) 
Walking Thunder n
minih133182minih133182Případ Casey (2013) [TV film] 
Prosecuting Casey Anthony n
minih143302minih143302V nejistotě (2016) 
Claire in Motion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (6)
8   - green-tea
8   - rimeon
8   - Kycky
7   - rea67
8   - honzam
9   - doma162

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Atatürk, otec moderního Tureck...

16:15 - 17:10

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

51 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153741
Osobností: 638477
Fotografií: 584796
Plakátů: 277626
Obsahů a biografií: 140825

Poslední komentáře

Nebezpečný žralok (2011) [TV fil...

TOP film. 90%

Nebezpečný žralok
Film ''Nebezpečný žralok''   vie strašne zaujať tým že   tento film vyprodukovala   spoločnosť   nízkorozpočtových filmov   Asylum a nieje to více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Rizzoli & Isles - Vraždy na pite...

Bezvadný.

Rizzoli & Isles - Vraždy na pitevně
Super seriál, má napětí i   humor, moc se mi líbí.   Nenechám si ujít žádný   díl. Doufám, že natočí   další sérii.

Autor: Dandy133 | Hodnocení: 10 / 10

Zmenšování (2017) [DCP]

Komedie?

Zmenšování
Tak to ani omylem.Jediné,co   připomínalo komedii,byli   malí lidé, ale to bylo   všechno...Jinak film s   nějakým poselstvím (a asi i   více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Funny Games USA (2007)

Funny Games USA
Majstrovsky zaranžovaný   psychologický teror bez   hudby, so statickou kamerou a   minimom strihu. Znepokojivé,   drzé a bezohľadné,   více >

Autor: POMOthy | Hodnocení: 10 / 10

Varšavské léto (1955)

Varšavské léto
Dokument je poplatný době.   Vznikl v průběhi V.   festivalu mládeže ve   Varšavě. Deset let po válce   Poláci dokázali toto město   znovu více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.373/0.304