reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Komisařka

Komissar

Další název:
Комиссар / Komisárka (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1989

Celkové hodnocení filmu Komisařka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.10.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.9.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2009
ICM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72187minih72187Veksl (2008) 
Schimb valutar n
minih4300minih4300Bláznova kronika (1964) 
Bláznova kronika n
minih3593minih3593Barbora řádí (1935) 
Barbora řádí n
minih20432minih20432Tajemství čínského karafiátu (1964) 
Das Geheimnis der chinesischen Nelke n
minih10892minih10892Krvavý román (1993) 
n
minih6768minih6768Dospěláci můžou všechno (1969) 
Dospěláci můžou všechno n
minih54975minih54975Rio Diablo (1992) 
Rio Diablo n
minih10208minih10208Key Largo (1948) 
Key Largo n
minih30732minih30732Telefonní budka (2002) 
Phone Booth n
minih12757minih12757Modrý anděl (1930) 
Der Blaue Engel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.4 %
8   - Erkul
9   - jarda53
10 - Andrejevna
10 - Milicent
10 - dederon
7   - Zdenek13
10 - ICM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129675

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.397/0.371