Zari
ohodnotit

Kolo zázraků

Wonder Wheel

Další název:
Koleso zázrakov
Žánr:
Rok:
2017
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
4.1.2018
Popis / Obsah / Info k filmu Kolo zázraků
V 50. letech 20. století je v zábavním parku na Coney Islandu velmi rušno.
Ginny (Kate Winslet) je nešťastná bývalá herečka, která nyní pracuje jako servírka. Její manžel Humpty (Jim Belushi) se rád napije, pak bývá hrubý a před manželkou často dává přednost rybaření. Nedávno se k nim nastěhovala Humptyho dcera z prvního manželství, Carolina (Juno Temple), která má sice s otcem problematický vztah, ale zároveň se potřebuje ukrýt před gangstery i FBI.

Když Ginny potká na pláži pohledného mladého plavčíka Mickeyho (Justin Timberlake), velmi rychle podlehne jeho kouzlu a zamiluje se. V jejich milostné romanci nachází záchranu od všech chyb a zklamání z vlastního života.
Stejně tak přítomnost znovunalezené dcery Caroliny má blahodárný vliv na Humptyho chování a on znovu zažívá radost.

Ale Ginniny a Humptyho opojné naděje na lepší život se začínají hroutit, když se Carolina poprvé setká s Mickeym…

Dramatický příběh vášně, násilí a zrady natočil režisér Woody Allen podle svého scénáře. I tentokrát získal pro film ty nejlepší herecké hvězdy současnosti. V hlavních rolích se představí Kate Winslet, James Belushi, Juno Temple a také zpěvák Justin Timberlake, který již několikrát dokázal své vysoké herecké kvality.
Bioscop


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Kolo zázraků
Film se vrací do 50. let 20. století na Coney Island, kde plavčík vypráví příběh manželské dvojice v středním věku a mladého muže, který obrátí jejich život vzhůru nohama. Humpty (Jim Belushi) pracuje u kolotočů, rád se napije a bývá hrubý, jeho manželka, bývalá nadějná herečka Ginny (Kate Winslet), je nyní servírkou v baru. Život jim ubíhá v těživém smutku a malé naději na změnu. Náhle se u nich objeví Humptyho dcera Carolina (Juno Temple), která před časem opustila rodné hnízdo a zvolila dobrodružný život manželky gangstera. Teď potřebuje úkryt před gangsetry i FBI, pomoc a odpuštění. Do života Ginny vstupuje pohledný mladý plavčík Mickey (Justin Timberlake). Jejich romance znamená pro ni spásu před zklamáním z vlastního života. Humpty zase nachází radost v přítomnosti znovunalezené Caroliny a jeho chování se mění k lepšímu. Všechno se však začíná hroutit po prvním setkání Caroliny a Mickeyho...

Kate Winslet byla za svůj výkon oceněna Herečkou roku na slavnostním odevzdávaní cen amerického filmu Hollywood Film Awards 2017.

Zdroj: TV JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

17:20 - 18:25

15 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

17:35 - 18:30

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - 3Bobule (2019)

15:50 - 18:00

105 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Ženy v běhu (2019)

16:50 - 18:52

45 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Isabella Blake-Thomas

Blake-Thomas Isabella

Naposled navštívené:
Isabella Blake-Thomas

Blake-Thomas Isabella