Zari
ohodnotit

Kolik slov stačí lásce

Další název:
Taxi, prosím; Dálky; Zaza
Rok:
1961
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
12.5.1962

Komentáře k filmu Kolik slov stačí lásce

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.2.2020
Mňo, protože jsem druhou   povídku přejel rychlým   posunem z větší části a   třetí z menší části, je   ortel zcela jasný. Ani   dobří herci to nemohli   zachránit a minimálně   první povídka by si tu   dvacku zasloužila.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2013
Odpočinkový povídkový   snímek o běžných   starostech a strastech   obyčejných lidí.   Příběhy, které by se i   mohly klidně stát. A tak   nějak ukazuje neuspěchanou   dobu, která by se dnes naopak   už stát nemohla. Povídky   doprovází příjemná hudba   své doby, která umocňuje   atmosféru. Každá povídka   je jiná a přesto mají něco   společného. Pohled na život   takový, jaký je. Dokonce   jsou si v určitých detailech   navzájem propojené, ale ty   tu prozrazovat nebudu. Z   historického hlediska jsou tu   vynikající záběry Prahy.   Vznikla tak zároveň ukázka,   jak naše hlavní město   vypadalo v 60. letech 20.   století. A to rozhodně   stojí za zhlédnutí.
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.3.2015
Běžnz film ničím   nevybočujécí z průměru,   ani ničím nevadíci,   naprostý průměr, ani   nevýnikajicí - tři   povédky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama