reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kobylky

The Locusts

Další název:
A Secret Sin
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
124 minut

Celkové hodnocení filmu Kobylky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2008
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2008
Elda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.2.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13866minih13866Nejlepší člověk (1954) 
n
minih10317minih10317Kmotr II (1974) 
The Godfather: Part II n
minih3499minih3499Balada o Cable Hoguovi (1970) 
The Ballad of Cable Hogue n
minih47902minih47902Arn (2007) 
Arn – Tempelriddaren n
minih71862minih71862Mupeti (2011) 
The Muppets n
minih75792minih75792Bella Mia (2013) 
Bella Mia n
minih28164minih28164Co vlastně ženy chtějí (2000) 
Things You Can Tell By Just Looking At Her n
minih23016minih23016Výbuch (1997) 
Blast n
minih8021minih8021Hadí jed (1981) 
Hadí jed n
minih2644minih2644Ach, Jonatane, ach, Jonatane (1973) 
Oh Jonathan, oh Jonathan! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
8   - curil
5   - Angelika28
6   - Agostino
6   - rosta12
5   - Elda1
6   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141728
Osobností: 607017
Fotografií: 527233
Plakátů: 254135
Obsahů a biografií: 130418

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.845/0.82