Zari
ohodnotit

Obsah filmu Kmeny

 
Dokumentární výprava do tajemného světa městských subkultur. Seriál mapuje 16 výrazných městských subkultur s důrazem na jejich vizuální projev, přičemž každý díl se věnuje vždy jednomu kmenu. Kmeny nahlíží do podivuhodného světa lidí, kteří se vymezují vůči ostatním, a proto si vytvářejí vlastní originální představu o způsobu života.

zdroj: Institut dokumentárního filmu

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Oficiální stránka:
kmeny.tv/
 
 
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Typ:
[TV cyklus]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kmeny >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Předně musím říct - skvělej nápad (určitě   by na to kouklo i zahraničí...), tak jako knihy.   1. PUNK - Anarchy vole - čupr díl s fajn   pohodářem (chtěla bych poznat tebe a tvou   výdělečnou činnost, nezajdem na píno?) a   filosofií nestárnoucího kmene. 2. HOOLIGANS -   nuda, zde naopak chybí filosofie tohoto   "kmene", a to z úst členů, kteří by   jen m_dali a _ukali podle jejich písně, byť maj   na _urácích plísně. 3. RAP - těžcí,   obstarožní, raperští papaláši s pivním   pupkem ve své 8 míli dvaceti párů   "Najek", které jsou jejich jediným   majetkem. Povstalí z ničeho, žijící v ničem,   manuálně soběstační, schopní žít bez   hospodyňky. "Jou, jou". Nevidím   žáden rozdíl mezi nimi a teplákovými   homeboyi, které potkávám na ulici v Nike dresu,   tlačící důležitou raperskou chůzí kočárek   se svým x-tým parchantem. Nesnáším, když si   někdo hraje na něco, co stejně nakonec v   dokumentu ukáže, že není. Aby vám ty tiky s   hlavou chlapci nezůstaly :) 4. COSPLAY - dobří   magoři, aneb, když to s csfd až moc   přeženete. Pochopím aktivní účast na   rekonstrukcích bitev typu té u Gettysburgu, ale   za Little Ponyho bych se nepřevlékla ani při   sexuálních hrátkách, myslím, že mi postačí   sbírat figurky. Jinak za Hobití nohy bych   ušetřila, mám je od přírody. Sečteno a   konstatováno - Cosplay u nás není nic jiného,   než Čechy tolik nenáviděný Halloween mimo   31.10. 5. ...
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.4.2015
Zatím tak na půl, zajímají mě jednotlivé   subkultury, ale zde se člověk zas tak nedoví,   kolikrát danný díl má dobré téma, ale divné   zpracování, počkám co dál a zda vůbec budu   sledovat, zatím průměr.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kmeny (2015) [TV cyklus]Kmeny (2015) [TV cyklus]Kmeny (2015) [TV cyklus]Kmeny (2015) [TV cyklus]
Reklama