reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klub tajných agentů

The Secret Agent Club

Rok:
1996
Délka:
87 minut
„Je těžké být obyčejným klukem, když je váš táta tajný agent.“

Celkové hodnocení filmu Klub tajných agentů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2010
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2015
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.7.2015
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.8.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57936minih57936Rango (2011) 
Rango n
minih50569minih50569Dokud nás smrt nerozdělí (2006) [TV seriál] 
Til Death Do Us Part n
minih7114minih7114Dvacátý devátý (1974) 
Dvacátý devátý n
minih10781minih10781Kráva (1993) [TV film] 
n
minih9750minih9750Jonáš II. aneb Jak je důležité míti Melicharovou (1988) 
n
minih22388minih22388Vera Cruz (1954) 
Vera Cruz n
minih31951minih31951Policajtka (2001) 
Angel Eyes n
minih63373minih63373Poslední řešení (2008) 
Ultima Ratio n
minih33539minih33539Kukuška (2002) 
Kukuška n
minih25083minih25083Akta X 9: Redux (1998) [Video] 
The X Files : File 9 - Redux n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
4   - catamount
6   - rosta12
4   - Zaplman
10 - Gremmie
10 - Stallone56
5   - tvo

TV Program

ČT1 - Kufr (1992) [TV pořad]

10:05 - 10:50

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Brazílie: Období sucha

09:55 - 10:45

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:00 - 11:00

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Dokud jsi tady (2003) [TV film...

10:10 - 12:00

16 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140629
Osobností: 602773
Fotografií: 521018
Plakátů: 252285
Obsahů a biografií: 129666

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

ak

Svět pod hlavou
Seriál skvělý , ale je   nutne jej zhlédnout od 1.   dílů aby jste pochopili   souvislosti, jinak v   ostatních dilech Marvana   nepochopite. více >

Autor: alenakon

Návrat sedmi statečných (1966)

Návrat sedmi statečných
Snímek ´Sedm statečných´   se stal kultem mezi westerny a   jako takový se jeví jako   naprosto nepřekonatelný. To   tvůrci zřejmě tohoto   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.342/0.324