Zari
ohodnotit

Kletba hadího údolí

Klatwa Doliny Weźy

Další název:
Zakljatije Doliny Zmej/Заклятие долины змей
Země:
Rok:
1987
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
1.8.1990
„Z francouzské metropole do laoské džungle za tajemstvím zkázonosné amfory.“

Komentáře k filmu Kletba hadího údolí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Tenhle film už v mé paměti   pokrývala taková vrstva   prachu zapomnění,že jsem   začínala pochybovat, jestli   vůbec existoval. Tím   pověstným drápkem,kterým   mi uvíznul v paměti, zde   byla role mého oblíbeného   polského herce R. Wilhelmiho   - sice už to nebyl ten   švarný junák jako velitel   Olgierd ve 4 z tanku, ale co -   stará láska nerezaví!
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2008
Dobrá socialistická konkurence americkému Indymu.
Asi by nikdo nevěřil, že se   může dát dohromady bývalé   SSSR s Polskem a natočit   něco, co nebude velebit   "továryšče" a   nejnovější způsob kalení   ocele. A přece se to povedlo.   Výsledkem byl sympatický   hrdina, který nejezdí na   kombajnu a zatýká kulaky,   nýbrž se prodírá   džunglí, společnost mu   dělá krásná mladá dáma a   společnými silami hledají   cestu k pokladu. Tak trochu   Indiana Jones a chrám zkázy   jak vyšitý, ale víte, že   to nevadí? Už jen fakt, že   sledujete evropskou tvorbu   zemí, od nichž byste nic   podobného ani ve snu   neočekávali, vás naprosto   konsternuje. A když se pak v   džungli objeví spadený   vrtulník s mrtvolou pilota,   samozřejmě řádně   mumifikovaného, uznale   pokývnete hlavou a musíte si   na adresu našich   spřátelených slovanských   sousedů říct, že:   "Když se chce, tak to   jde..." A ono to opravdu   jde a moc dobře. Jednou   proběhl film televizí snad   ještě v 1. polovině 90. let   a pak už nic. Nebylo by   dobré jej zase zařadit? Pro   mnohé odpůrce socialistické   kinematografie by byl jistě   příjemným překvápkem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:45 - 05:10

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

04:50 - 05:20

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

05:00 - 05:55

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Danny DeVito

DeVito Danny

Naposled navštívené:
Danny DeVito

DeVito Danny