Duben
ohodnotit

Kevin ze severu

Kevin of the North

Další název:
Chilly Dogs / Kevin zo severu (SK)
Rok:
2001
Délka:
86 minut
„Aby získal dědictví po svém dědečkovi, musí se zúčastnit psích závodů a vyhrát!“
Popis / Obsah / Info k filmu Kevin ze severu
Hlavním hrdinou americké komedie je Kevin Manley (Skeet Ulrich), který je typickým představitelem městského mladého muže z Los Angeles. Jednoho dne se dozví, že dědil po dědečkovi, který žil na Aljašce. Rozjede se převzít dědictví a na místě se dozví, že podmínkou převzetí dědictví je účast v závodu psích spřežení, které jeho děda zbožňoval. Má to ale háček, nic není Kevinovi vzdálenější, než aljašská divočina a psí spřežení. Nicméně nic jiného mu nezbývá a tak se přihlásí do závodu. Musí zápolit nejen se všemi možnými nástrahami, ale i s celou řadou zdatných a zkušených soupeřů, kteří mu nedarují nic zadarmo. Mezi závodníky je i sympatická a krásná Bonnie (Natasha Henstridgeová), která mu zpočátku pomáhá, než zjistí, že Kevin je vnukem muže, kterého ona považovala za vraha svého dědečka. Nicméně vše dojde zdárně k cíli.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Kevin ze severu
Kevin Manley žije v Los Angeles a pracuje jako agent cestovní kanceláře. Není zrovna bohatý a stejně tak se nedá říci, že by ho práce kdovíjak bavila. To všechno se změní v den, kdy Kevin dostane zprávu, že se stal jediným dědicem po svém dědečkovi, který žil dlouhé roky na Aljašce. Když dorazí do města Anchorage, zjistí, že k tomu, aby získal dědictví a mohl natrvalo změnit svůj nezajímavý a nudný život, se musí zúčastnit závodů psích spřežení napříč Aljaškou. Šance, aby uspěl je ovšem velmi malá, protože nic není městskému mladíkovi vzdálenější než psí spřežení a zasněžená divočina. Navíc má proti sobě v této zkoušce odvahy, zručnosti a vytrvalosti řadu těžkých a zkušených soupeřů, kteří si dělají zálusk na výhru, velký pozemek po jeho dědečkovi, kde se má ukrývat obrovské bohatství. Mezi přihlášenými je také krásná Bonnie Livengood, se kterou se sblíží a která je mu ochotná pomoci, ovšem jen do chvíle, než zjistí, že Kevin je vnukem muže, o kterém je přesvědčena, že zabil jejího dědečka. Zdá se, že s přátelstvím a pomocí je konec. A to ještě Kevin netuší, jaké potíže mu způsobí další konkurenti, především pak Clive Thornton, Carter a Ned Parker.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Kevin ze severu
Kevin Manley, znuděný agent cestovní kanceláře, se jednoho dne doví, že je jediným dědicem svého dědečka z Aljašky. Je tady malý problém. K tomu, aby mu dědictví bylo přisouzeno musí se Kevin nejdřív zúčastnit psích závodů napříč Aljaškou. Je Kevin dostatečně odvážný, šikovný a vytrvalý? Jedným ze soupeřů Kevina na závodech je krásná Bonnie. Kevin se do ní zamiluje. Vše se komplikuje když si Bonnie začne myslet, že Kevin je vnukem muže, který zabil jejího dědečka a také má zdědit půdu, která ukrývá velké bohatství.

Zdroj: AMC Networks International


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

153 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoké světy

08:30 - 09:15

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:05 - 08:35

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10