reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Keby som mal dievča

Žánr:
Rok:
1976
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1977

Celkové hodnocení filmu Keby som mal dievča

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2010
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2011
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.9.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
paskaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.8.2014
stevard86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11299minih11299Lekce Faust (1994) 
n
minih28974minih28974Muž do nepohody (1966) 
A Man for all Seasons n
minih74409minih74409Signál (2012) 
Signál n
minih35022minih35022Klub odložených (1989) 
Klub odložených n
minih47416minih47416Dva dny v Paříži (2007) 
Deux jours à Paris n
minih24733minih24733Tam za lesem (1962) 
n
minih57402minih57402Veselé vánoce (1929) 
Big Business n
minih39418minih39418Million Dollar Baby (2004) 
Million Dollar Baby n
minih75915minih75915Záhadná minulost (2010) 
My Family's Secret n
minih108337minih108337Naprosto úžasný (2001) 
Absolument fabuleux n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Keby som mal pušku (1971)

 Keby som mal pušku (1971)
Keby som mal pušku n
 
Žánr: tragikomedie
Země: Československo
Režie: Štefan Uher

(pokračování)

Hodnocení filmu

62 %
5   - curil
7   - jarda53
6   - Nasudr
7   - theremin
6   - rosta12
3   - jambroz58
7   - Tominko
3   - Bogy
8   - paskaa
10 - stevard86
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141619
Osobností: 606623
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.178/1.112