ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Když nastaly deště

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 93.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.9.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.10.2009
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2012
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39382minih39382Dějiny násilí (2005) 
A History Of Violence n
minih50698minih50698Lucy (2003) [TV film] 
Lucy n
minih49476minih49476Trampoty vodníka Jakoubka (2005) [TV film] 
Trampoty vodníka Jakoubka n
minih35437minih35437Růžová jí sluší (1986) 
Pretty in Pink n
minih19258minih19258Smyk (1960) 
n
minih21738minih21738Upír z Feratu (1981) 
Upír z Feratu n
minih31007minih31007Nespoutaná volnost (1999) 
Liberty Heights n
minih21497minih21497Tvář (1958) 
Ansiktet n
minih29756minih29756K-19: Stroj na smrt (2001) 
K-19: The Widowmaker n
minih83919minih83919Zahni, kde můžeš (2002) 
100 Mile Rule n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

93.8 % (8)
8   - curil
10 - Erkul
9   - clara.bow
10 - satyr
9   - ELEONORA
10 - dederon
9   - gyzmo
10 - Dagfra3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.301/0.271